Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az országban miért van ilyen...

Az országban miért van ilyen sok csilli-villi motoros az utakon? Tényleg jobban teljesítünk, vagy csak egyesek?

Figyelt kérdés

2021. szept. 11. 11:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Vannak akiknek igen jol megy... Mondjuk nem az atlagnak, 220 netto a median ber.

Ettol fuggetlen csomo lizingelt.

2021. szept. 11. 11:49
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Én Bp-en élek, nem látok sokat, de ha van az nyilván feltűnő

és valóban van egy réteg akinek igen jól megy, ez kocsikban is meglátszik, de ugye megint csak nem a suzukikat veszi észre az ember először

2021. szept. 11. 11:51
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Egy használt nagymotor árát jobb gyárimunkás fizetésből simán össze lehet kapirgálni.
2021. szept. 11. 11:52
 4/11 mindentudó99 ***** válasza:
100%
#3 Pont ezt akartam írni. Nem egy elérhetetlen dolog
2021. szept. 11. 12:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a kerdezo az uj modelleket emlitette, ezek megszaporodasara a magyarazat, a lizing es egy jelentos ujgazdag reteg.
2021. szept. 11. 12:14
 6/11 anonim ***** válasza:
32%

Tényleg sok motoros vonul budapesti utcákon:

https://www.youtube.com/watch?v=-YO-gRYvD-E

2021. szept. 11. 12:25
 7/11 mindentudó99 ***** válasza:
45%
Ugyan ezt a kérdést kiírta az egyéb kérdések humor kategóriába is. Ennyire kell komolyan venni.
2021. szept. 11. 12:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Gondolom a kérdező a 6-7 milliós új motorokra gondol. Vagy mi számít neked csili-vilinek?

Vannak tehetősebb emberek, akiknek ez a hobbijuk. Szerintem átlagban jobb is lett picit a színvonal mondjuk az utóbbi 25 évben, másrészt meg a különbségek is nőttek. Szerintem.

2021. szept. 11. 14:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyeseknek megy jobban.
2021. szept. 11. 21:12
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen ötös, erre gyanakszom én is.

Annyi sok jön-megy, viszont szerintem nem olcsó játék egy ilyen, én is szeretnék, de valahogy olyan... frusztráló. Mintha már tartozéka lenne az emberi életnek.

Meg pont a másik dolog, a magatartásuk. A száguldásuk, hangoskodásuk, magukat szinte törvény fölöttinek tartják. Ezzel együtt feltételezhetően sok lóvéjuk van, ez így együttvéve nem fest a motorosokról túl jó képet.

Ma délelőtt is Surjánynál a négyesen tutira kétszáz+-szal húzott el mellettem. Én olyan laza nyolcvannal mentem és úgy röppent el mellettem, hogy már ott sem volt. Az így tuti 200 fölötti sebesség.

2021. szept. 14. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!