Az országban miért van ilyen sok csilli-villi motoros az utakon? Tényleg jobban teljesítünk, vagy csak egyesek?
Vannak akiknek igen jol megy... Mondjuk nem az atlagnak, 220 netto a median ber.
Ettol fuggetlen csomo lizingelt.
Én Bp-en élek, nem látok sokat, de ha van az nyilván feltűnő
és valóban van egy réteg akinek igen jól megy, ez kocsikban is meglátszik, de ugye megint csak nem a suzukikat veszi észre az ember először
Tényleg sok motoros vonul budapesti utcákon:
Gondolom a kérdező a 6-7 milliós új motorokra gondol. Vagy mi számít neked csili-vilinek?
Vannak tehetősebb emberek, akiknek ez a hobbijuk. Szerintem átlagban jobb is lett picit a színvonal mondjuk az utóbbi 25 évben, másrészt meg a különbségek is nőttek. Szerintem.
Igen ötös, erre gyanakszom én is.
Annyi sok jön-megy, viszont szerintem nem olcsó játék egy ilyen, én is szeretnék, de valahogy olyan... frusztráló. Mintha már tartozéka lenne az emberi életnek.
Meg pont a másik dolog, a magatartásuk. A száguldásuk, hangoskodásuk, magukat szinte törvény fölöttinek tartják. Ezzel együtt feltételezhetően sok lóvéjuk van, ez így együttvéve nem fest a motorosokról túl jó képet.
Ma délelőtt is Surjánynál a négyesen tutira kétszáz+-szal húzott el mellettem. Én olyan laza nyolcvannal mentem és úgy röppent el mellettem, hogy már ott sem volt. Az így tuti 200 fölötti sebesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!