Van az országban olyan politikus aki nem úgy néz ki mint egy kövér disznó ? Akinek a feleségét irigyelhetném, mert egy jó kiállású, fess, sportos és okos férje van ?
Nem lényegtelen,érdekes felvetés,amit a kérdező feltett.
A politikusokat nagyon sokszor megítélik mindenféle tényező mentén.
Pl milyen végzettsége van,családos ember-e,hogyan öltözködik,stb...
Na már most a kinézete is sugall valamit.
Aki pl elhízott,igénytelen,abból azt szűrik le az emberek,hogy neki pl az egészsége,jó megjelenése annyira nem fontos.
Akik hiúak,vagy egészségcentrikusak,ők mondjuk nem fognak azonosulni egy ilyen emberrel,nem fognak mondjuk rá szavazni,esetleg pont ezért,mert az ő esetükben ez központi szerepet játszik az életükben.
A magyarok az egyik legelhízottabbak Európában,ha jól tudom,nálunk nagyon sok a túlsúlyos ember,és bizony a politikusok egyfajta példaképek is.
Nem mindegy ők mit sugároznak.
Értem amit mondasz, de én azt gondolom, hogy ezen az ősi ösztönön, miszerint a szépet favorizáljuk már túl kéne lépni, főleg, ha politikáról van szó. Ez maradjon meg marketing berkeken belül. Ha egy politikus jót tesz-vagy csak akar-tenni a népnek, szerintem teljesen mindegynek kéne lennie, hogy van rajta 30 kiló felesleg, pláne, hogy középkorban az emberek amúgy is hajlamosak felszedni jó pár kilót.
Az egészségcentrikusnak meg pont nem kéne kivetítenie másra a saját nézeteit, mert úgyse fog “magának való” politikust találni. Párt igen, de a politikusnak máshol vannak a prioritásai.
Szerintem külön kéne választani az alkalmasságot, és a szépséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!