Nem álszentség úgy harcolni a hálapénz ellen, hogy közben eszük ágában sincs betiltani az orvos lefizetését orvoslátogatók által?
Figyelt kérdés
2021. szept. 10. 16:09
1/20 mindentudó99 válasza:
És mit tegyen az állam. Minden látogatót kisérjen egy biztonsági őr? Ne hogy pénzt adjon az orvosnak? Orvos nem fogadhatja el és kész. Ha elfogadja számoljon azzal hogy lebukik
2/20 anonim válasza:
Nem, mert az egyiknél lehet feleslegesen mentél, a másiknál meh mint szolgáltatás fizetsz, ami tilos.
3/20 A kérdező kommentje:
Igazad van négyes, ezeknek tényleg igényük van az orvoslátogatók létezésére.
2021. szept. 10. 16:21
4/20 anonim válasza:
Kiadta a párközpont, hogy ma hálapénzes kamu kérdéseket kell kiírnod?
5/20 A kérdező kommentje:
Melyik pártközpont? Én jelenleg egy pártról se tudok, amely felszólalt volna az orvoslátogatás ellen.
Várom válaszodat.
2021. szept. 10. 16:25
6/20 anonim válasza:
Az NVSZ ellenőrzi az orvosokat, már buktak is meg.
Nem tudom mit sírsz.
7/20 A kérdező kommentje:
Az NVSZ a hálapénzt is ellenőrizte, mégis szigorítottak az miatt.
2021. szept. 10. 16:28
8/20 anonim válasza:
Nem értem ezt az egészet:))) Látogatni a rokonaimat, barátaimat szoktam.
10/20 anonim válasza:
"Minden látogatót kisérjen egy biztonsági őr?"
Pl. ez egy jó ötlet. Annak a cégnek kell a biztonsági őrt fizetnie, aki az orvoslátogatót foglalkoztatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!