Mi a véleményetek arról hogy itt van a dobrev Klára Trabant?
2021. szept. 10. 09:20
1/13 anonim válasza:
Szerintem közelebb állna a valósághoz a Dobrev Klára Hib- bant 😂
2/13 anonim válasza:
Nem került sokba az biztos.Azon gondolkozom hogy milyen autót kellett volna szerezniük erre a célra amibe nem lehet belekötni,de nem jut eszembe semmi.azért remélem hogy a kétütemű motort lecserélték valami korszerűbbre, nehogy a zöldek is bekekössenek.
3/13 anonim válasza:
Na ennyi kb. a valósághoz való viszonyulása ennek a pártnak. Azt gondolják, hogy a plebs trabival jár, parizert eszik és ezzel pózolni majd menő lesz a szemükben. 😂
4/13 anonim válasza:
Szerintem vicces, én megmosolyogtam.
Én ha a Fidesz helyében nagyot akarnék villantani vagy fricskázni erre, akkor vennék egy Lamborghini Aventadort, narancssárga fólia, rá nagy fidesz logó, esetleg még valami vicceskedő szöveg hogy "ez is a ti adótokból van".
5/13 anonim válasza:
Sajnos ez már nem kormányváltós Trabant.
6/13 anonim válasza:
Ötletes, hogya Trabi is kormányváltós, meg Dobrev is :D
7/13 anonim válasza:
Babettára kéne. Easy Klára Öcsém!
8/13 anonim válasza:
Ezzel akarják szimbolizálni a fejlődést? Esetleg a környezetvédelmi terveket amit most mondogatnak? Vagy hogy mi európaiak vagyunk?
9/13 anonim válasza:
A vezető sok kipuffogógázt szívott
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!