Ha új kormány lesz szerintetek feloszlatják az Operatív Törzset?
Figyelt kérdés
Nem értek hozzá, de szerintem sokkal több orvos és szakértőt kellene bevonni a döntésekbe és inkább szakmai mintsem politikai alapokra kellene helyezni a döntéshozást. Ti hogyan látjok?2021. szept. 8. 20:58
11/17 A kérdező kommentje:
"Merkely nem azért van ott, mert kardiológus, hanem mert a legnevesebb orvosegyetem rektora."
Na meg Orbán Viktor barátja. Ez sem elhanyagolható szempont..
2021. szept. 9. 16:57
12/17 anonim válasza:
Biztos lenne egy másik tözs, de mondjuk oda nem csak nyaloncokat, illetve ilyen Merkely féle köpönyegforgató senkiházikat vennének be, aki csak a Fidesz miatt fittyet hány a hivatására, és olyanokat állít amik nem igazak. Ja és amúgy oltott vagyok.
13/17 anonim válasza:
Merkely teljesen lejáratta magát, konkrétan a SOTE szégyene lett.
14/17 felkelhetetle válasza:
Nem lesz új kormány, vegyétek már észre, hogy ti vagytok a hangos kisebbség, 2018-ban meg 14-ben is akkora kormányváltóhangulat volt, hogy a fal adta a másikat... Ja nem. :D 🤡 🤡
15/17 anonim válasza:
#14 Pedig lesz új kormány! A 4.Orbán kormányt váltja majd új, az 5.Orbán kormány. :)
16/17 anonim válasza:
Én azért reménykedem a kormányváltásban.
17/17 felkelhetetle válasza:
16 Én is reménykednék, ha lehetne, bárkinek a győzelmére drukkolni. Lehet választani Kelet csicskái legyünk, vagy a Nyugaté. Egyik opció sem biztatóbb a másiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!