Mi az oka, hogy még nem halt ki a magyar foci szurkolói tábora?
Rengeteget hallom, hogy így sz.r meg úgy a magyar foci és többé nem is nézem, nem járok ki meccsre, meg hasonló.
De azért meccsek után elég nagy tömeg van a stadionoknál, akármilyen rossz is a véleményük.
A közösség miatt járnak össze és mennek meccset nézni? Megszokásból? Vagy annyira nem rossz a magyar foci?
Ahhoz képest halott. Mindenki angol, spanyol, német, olasz, francia csapatoknak szurkol.
Néhány balhé éhes huligánon kívül, nincs már rajongója Orbán seregének. Csak hát ugye a proliknak annyira nincs pénzük, hogy ha San Marino válogatottja is jobb lenne, akkor is kellene valami ingyenes szar az életükbe, érted.
Annyira nem rossz, csak közepes. Azért gondolják sokan, hogy rossz, mert volt egyszer egy világverő Aranycsapatunk az 50-es években, sokan áhitoznak ennek a feltámadására, és sok hülye ezek közül azt hiszi, hogy 70 éve beteg a magyar futball, és hogy van rá valamilyen gyógyír, ami meggyógyíthatja. Ez a hiedelem az eltelt évtizedek alatt rögeszmévé szilárdult. Pedig talán fordíva van. Pont az Aranycsapat volt, hogy úgy mondjam rendellenes, a mostani futball meg pont illik Magyarorország nagyságához, általános teljesítményéhez, a világ országai között elfoglalt helyzetünkhöz.
Én nem szeretem a focit, de sokan meg igen, ők járnak a meccsekre. Akik közül jó néhány miatt időnként szégyenkeznünk kell.
Mert sokuk csak a balhé kedvéért megy ki, meg őrjöngeni.
Halottam olyan "szurkolói tábor" 'vezetőről', aki csak a helyi eseményekrre meg ki, ha 50-100.150-200 km.-re van a meccs, oda nem megy.
Igazi lokálpatrióta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!