Kit támogatna/támogatnál az ellenzéki előválasztáson?
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 09:33
A kérdező szavazást indított:
Karácsony Gergely
Fekete-Győr András
Dobrev Klára
Márki-Zay Péter
Jakab Péter
53 szavazat
2/39 anonim válasza:
Tedd hozzá, hogy te kormánypárti vagy.
3/39 anonim válasza:
Én személy szerint az ellenzéki Összefogásnak azt tudnám javasolni, hogy kérjék fel Orbán Viktort miniszterelnök jelöltnek, és akkor 2022 ben végre elmondhatnák ők is, hogy NYERTÜNK!!
4/39 anonim válasza:
2/ Attól mert az 5 szerencsétlenből nem tudom kiválasztani a kevésbé rosszat, nem leszek fideszes.. 🤦♂️
5/39 anonim válasza:
Persze hogy nem leszel. Már az vagy, csak névtelenül mondasz amit akarsz...🤣
6/39 A kérdező kommentje:
Kérem az ilyen jellegű megnyilvánulásainkat tartsuk meg magunknak! Elvárandó némi tolerancia a másik iránt, ha már egyszer szavazati joggal rendelkező egyénekről van szó. Ily módon felhívom kedves figyelmüket, hogy a kommentmezőt kíméljük a mindennemű jellemtelen vitától pl.: Orbán-bérenc, Gyurcsány-fan. Erre ugyanis senki nem kíváncsi, értelmes vitákat - személyeskedés nélkül - azonban szívesen látok.
Üdvözlettel a Kérdező
2021. szept. 8. 09:52
7/39 anonim válasza:
5. Látszik egyeseknek milyen beszűkült mentalitásuk van..MH szimpatizáns vagyok ámen.
8/39 anonim válasza:
Aki már letett valamit az asztalra!
9/39 anonim válasza:
Egyik rosszabb mint a másik...
10/39 anonim válasza:
Ez olyan kérdés, mintha azt kérdeznéd: Melyiket választod?
A - Kerékbetörés
B - Karóbahúzás
C - Felnégyeltetés
D - Lovakkal taposás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!