Gyurcsány és bandája miatt fog győzni a Fidesz?
Szerintem Gyurcsány igenis negatív, ÉS tényező.
Mondok egy példát 1-2 évvel ezelőtt pl Jakab utálta Gyurcsányt. Most összeállt vele. Megkérdezték tőle, miért és hogy őt is el akarja számoltatni??
A válasz: mindenki változhat, felnőttként kell összefogni a mocskos Orbán rezsim ellen, az elszámoltatásnál megint Orbán, meg Európai Ügyészség, meg Polt Péter börtönbe megy, blablabla!
Nos, aki ezek után azt gondolja, hogy Gyurcsány NEM tényező, annak felteszem a kérdést Jakab pl miért árulta el a Jobbikot, önmagát, a szavazóit? Miért nem indult az ellenzék Gyurcsány NÉLKÜL?? Jakabnak hirtelen miért lett ilyen fontos a megbocsátás és maga Gyurcsány.
Megmondom, mert tényező!!
Karácsony közvetlen közelében ott ülnek a bukott Gyurcsány kormány emberei Draskovics Gaál J Gy Németh Erzsébet, stb.
Megint csak azt mondom, hogyan lehet ez, mert Gyurcsány tényező!! Karigeri meg egy tesze tosza Bocibárgyú, akinek Fletó diktálta a neveket, talán leírni le tudta....
Dobrev.... hát nem hiszem, hogy komoly ember önálló alternatívát lát benne, hiszen Gyurcsány felesége. Tulajdonképpen majdnem olyan, mintha Gyurcsány indult volna. Az irànyítás az Apró villában maradna ugyebár...mert Gyurcsány ebben az esetben is a TÉNYEZŐ!!
Ezt csak azért taglaltam, mert mindhárom fenti jelöltnél ott van a Gyurcsány vonal, a tényező.
Szóval, ha az ellenzék nyerne, Gyurcsány nyerne!!!
Emellett a Fidesz ráadásul azért jól is kormányzott az elmúlt jó tíz évben.
Remélem elég sok ember látja ezt... nekem egyértelmű.
És ahol Gyurcsány a prímás, ott csak hamis zenét játszanak!!!
Remélem bukni fognak, ÉS együtt mennek a politika szemétdombjára, mert ha megy Gyurcsány, akkor mennek a többiek is, a tettestársai!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!