Az ellenzéki összefogás képes lehet kormányozni az országot?
Előre leszegezném, én magam nem vagyok Fidesz támogató, de komoly kétségeim vannak a koalíciót illetően, szeretném kikérni a véleményeteket.
A legkormányellenesebb ismerőseim között ugyan azon dolgokat figyeltem meg, mint a kormány iránti ellenszenvük táptalaja: korrupció és megosztó kultúrpolitika. Erre épít az ellenzék is, voltaképp azzal kampányolnak, hogyan fogják felszámolni az előbbi kettőt, de ez patthelyzet; korrupció egészen biztosan marad, a kultúrpolitikájuk pedig szintén megosztó lesz, immár a másik oldal számára ellenszenves.
Szóval hagyjuk is ezeket, engem az érdekel, mennyire alkalmas, szerintetek, az ellenzék arra, hogy megoldja az ország gazdasági problémáit, és megőrizze a most fennálló viszonylagos stabilitást.
Azért tengődöm kétségek között, mert a publikus programjuk használhatatlan, az ígéretek része egészen egyszerűen irreális.
Köszönöm előre is válaszotokat!
Vitát csak kulturáltan egymás között, légyszi.
Nem érdekel már, hogy ti mindig meg akarjátok magyarázni a dolgokat, és alternatív valóságot gyártotok, immunis vagyok a hülyeségeitekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!