Na mit szóltok, hogy Karácsony mégis megakadályozta a 2023-as atlétikai vb-t Budapesten?
Ennyit arról, hogy töketlen? Hogy tehetetlen? Hogy béna?
Még Tarlós is azt nyilatkozta, hogy nem fogja tudni főpolgármesterként megakadályozni. Hát Tarlós nem is tudta volna, de Karácsony igen. :)
Kérdező
Kb. annyi ez a döntés, mintha én itthon megszavaztatnám, hogy nem támogatjuk, hogy az utcánkban felépüljön még egy ház. És? Ki nem sz@rná le?
Nem Budapest pályázott, nem Budapest rendezi a versenyt, nem Budapest pénzéből épülnek a létesítmények, nem Budapest tulajdonában vannak azok a területek és nem is kell Budapestnek semmit tennie.
Olyan ez a döntés, mint amikor Cseh Katalin megfenyegette a tálibokat egy uniós vizsgálóbizottsággal.
Röhejes.
“ Szerintem plasztikáztasd át magad sárgává és irány Észak-Korea. Remélem oda visz a repülőd. Hidd el, így lenne a legjobb mindenkinek.”
😄. Nem oda terveztem.
Ha nyertek jövőre, kíváncsi leszek te mikor fogod megunni.
Mindenki nyigodjon le! Én támogatom a VB-t!
Ez pontosan annyit ér, mint Karácsony nem támogatása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!