Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tóth Gabi nemzeti nagyasszonny...

Tóth Gabi nemzeti nagyasszonnyá alakulása nem azt jelenti, hogy 2022-ben tutira győz a Fidesz?

Figyelt kérdés

Kifejtem, miből vezetem ezt el.

Tóth Gabi a lehető legalja semmitmondó műanyag zenét gyártotta éveken kersztül kifejezetten a trendiségre vevő tinédzser korosztálynak. Namost ha a népmesét félretesszük és egy pillanatig sem hisszük el, hogy Tóth Gabi otthon nagy nemzeti neveltetést kapott, amivel csak most mert "előjönni" (komolyan, mint egy meleg), akkor tudhatjuk, hogy se ő, se Majka nem tesznek fel mindent csak úgy malacra egyik politikai oldalra sem. Majkát azért jön ide, mert egyszer már egy nagy jáványügyi ellenzékiskedésből neki is sikerült visszatáncolnia a Szíjjártós szelfivel és ezzel visszaavázkodni Orbán Viktor lábai elé.

Szóval ezek a befolyásos, közismert celebek ha tudatosan a Fideszre tesznek, ez nem azt jelenti, hogy valamit éreznek már, amit még az átlag halandó vagy a baloldal nem? Érzik azt, hogy hol van az igazi erő?

2021. szept. 6. 11:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%

Fogyasztó vagyok! Fogyasztom azt a tartalmat amit Tóth Gabi elém tesz. Fogyasztó vagyok, ha veszem a lemezét (CD-jét, BluRayt, tököm tudja mit). Fogyasztó vagyok, ha megnézem a videolkippjét. Fogyasztó vagyok, ha szerepel a TV-ben (viszetem a szolgáltatómat, aki fizeti a TV cstornát, aki fizeti az alkalmazottat, jelen esetben Őt)

Mint fogyasztó JOGOM van megitélni a terméket amit vásárolok. Jelen esetben, mivel Ő közszereplő, mint fogyasztója JOGOM van megítélni Tóth Gabit. Akár pozitívan, akár negatívan.

Akkor is jogom van hozzá, ha zenész vagyok, akkor is, ha csak mezei halgató. Akkor is jogom van hozzá, ha producer vagyok, akkor is, ha mezei TV néző. Akkor is, ha TG-hez hasponlóan 8 általánosom van, akkor is, ha 2 diplomám. Akkor is pszichológus vagyok, akkor is, ha beteghordó és akkor is, ha szalag mellett nyomom a Bosch-ban. Nem azért, mert irigy vagyok, nem azért, mert érdekorientált, nem azért mert nincs önkritikám (ennek amúgy is semmi köze hozzá) és nem is azért, mert rosszszándékú lennék, hanem azért, mert "megvásároltam" valamit és arról lehet véleményem!!!

2021. szept. 13. 12:13
 12/22 A kérdező kommentje:
10-es csak az a típusú ember, akiből itt kis hazánkban Dunát lehet rekeszteni: aki szerint ha bárkit kritizálsz, akkor csakis irigy lehetsz. Szerinte Hitlert sem szabad kritizálni mindaddig, amíg nem öltünk meg 6 milliót embert.
2021. szept. 13. 13:50
 13/22 anonim ***** válasza:
63%

Na, ha ilyen okos itt mindenki, belőlem meg Dunát lehetne rekeszteni, akkor világítsuk meg a dolgokat, ahogyan a politikusok, ahogyan ti is, hogy mindig mi jöjjünk ki belőle jól.

#11-nek: Amit leírtál, a szerint én is fogyasztó vagyok, mert fizetem a szolgáltatót, aki fizeti a TV csatornákat, akik meg fizetik az alkalmazottaikat, akár TG-t is. Ennek ellenére engem az mégiscsak jobban zavar TG-től is, hogy miért kell hallgatnom: a gyógyszerreklámok véget nem érő skáláját, a jól ismert fülbe zengő szlogenjével együtt, meg különben is én nem szar reklámokkal tarkított filmeket szeretnék nézni az általam előfizetett TV-ben, mint fogyasztó. Erre lehetne mondani, hogy akkor ne nézzem a reklámokat (ezt is szoktam tenni). Szóval, akkor neked sem muszáj TG-t nézned, amiből jóval kevesebb van!

#12-nek: Hitlernek is igaza volt, csak a sok álszent, hozzád hasonló ember alapból (gondolkozás nélkül) elítéli, mert ezáltal jobb színben tűnik fel a többi embertársa előtt. Bármelyik pszichológia könyv leírja, hogy az emberek arra törekszenek, hogy szeressék őket, hogy jól mutassanak az élet színpadán, ahogyan te is. Hogy ezzel mit akarok mondani? Akkor egy költői kérdés, csak azért mert olyan nagyon okos vagy: Te mit csinálnál TG helyében? (oda nyalnál, ahol több pénzt kapnál, na ez a tipikus, amivel Dunát lehetne rekeszteni)

2021. szept. 15. 22:11
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

5!

A jóérzésű emberek a Tóth Gabi féle hulladékoktól határolódnak el.

2021. szept. 26. 21:02
 15/22 anonim ***** válasza:
63%

13-as!

Tényleg egy utolsó primitív féreg vagy, akiből Dunát lehet rekeszteni.

Hitlernek is igaza volt?

”Te mit csinálnál TG helyében? (oda nyalnál, ahol több pénzt kapnál”

Olyan hihetetlen, hogy nem mindenki olyan kva mint te meg ő?

2021. szept. 26. 21:09
 16/22 anonim ***** válasza:
30%

#15: Na látod, ez már egy eléggé őszinte vélemény volt... :-) ...megy ez! Ezt már el lehet hinni. Az meg hogy mennyi a valóságalapja, majd eldöntik a többiek.

Bár a kifejezés-stílusodon még lehetne javítani, mert én veled ellentétben csak álszentnek tartottalak... :-) De, amit látod nem sértődtem meg.

...csak azok szoktak megsértődni, akik legbelül igaznak érzik, amit mondanak nekik... :-)

2021. szept. 27. 10:41
 17/22 anonim ***** válasza:
63%

16!

8csak azok szoktak megsértődni, akik legbelül igaznak érzik, amit mondanak nekik”

Egy primitív szarkupac, minden tudományos bizonyítékot nélkülöző okfejtése :)

2021. szept. 28. 18:40
 18/22 anonim ***** válasza:
30%

#17: Annyira bírom, hogy itt mindenki olyan kib*as.zottul tudja, hogy a másik milyen.

Én meg jól tudok alkalmazkodni, végülis ilyeneket én is tudok mondani:

Hogy apád lökte volna a kis kukacát egy vadkanba, te vadállat barom... :-)

De elég lett volna, ha lefolytál volna anyád lába szárán, te perverz trutymó! :-)

Morpheus: This is the real world! :-)

2021. szept. 30. 11:27
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

”Annyira bírom, hogy itt mindenki olyan kib*as.zottul tudja, hogy a másik milyen.”

Miért, te nem ugyanezt csinálod, te hulladék?

Anyádnak téged kellett volna lenyelnie :)

2021. szept. 30. 18:44
 20/22 anonim ***** válasza:

#19: A magyar szavakat sem tudod értelmezni te trágyalé! :-)

Akkor még 1x bemásolom:

"Én meg jól tudok alkalmazkodni, végülis ilyeneket én is tudok mondani:"

Kár, hogy apádnak felállt... ...de ha már megszülettél, beledobhattak volna az orvosok a kórház kukájába! :-)

2021. szept. 30. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!