Mi a cél a fideszes Stop Gyurcsány Stop Karácsony aláírásgyűjtéssel?
Elnézést, de én nem értem. Mit lehet elérni azzal, hogy ilyen aláírásgyűtést folytat a fidesz. Feltételezem, ha összejön x aláírás, akkor sem fogják tudni törvénybe iktatni, hogy ezek az emberek ne politizálhassanak. Azt meg hogy ne ők legyenek, nem egy aláírásgyűjtés, hanem a választások fogják eldönteni.
Szóval, mi ennek az akciónak az értelme?
#2 Ezt nekik mondd.
De úgy látszik többen veszik be mint ahányan röhögnek rajta.
És de, sajnos a demokráciában a hülyeség is megengedett.
#4 Osztogathatnának üres papírlapokat is, az olcsóbb lenne😅😅
Sőt azt talán még én is alá írnám
Nemrég beszélgettem egy aktivistával, pont ezt kérdeztem tőle én is.
Azt mondta, hogy jelenleg többnyire csak az ellenzék megy ki az utcára, az átlag szavazó velük találkozik, nekik ír alá az utcán, stb, és ezen a piacon a fidesz egyszerűen nincs jelen. Ezen akartak vàltoztatni, és emiatt született ez a petíció, hogy az átlag szavazó ne csak az ellenzékkel találkozzon az utcákon, tereken sétálva, hanem velük is.
De hogy ezt miért ilyen ostoba kampányszöveggel teszik, amivel tényleg magukat járatják le, azt nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!