Szerintetek idén lesz online oktatás ?
Az egyetemeken lesz, szerintem.
Több szak is van, ahol simán megy az online oktatás.
A közoktatásban viszont nehezebben képzelem el.
Szerintem lesz. Ilyenkor tavaly ősz kezdetén ugyanez a "hurrá hangulat" uralkodott aztán november elején jött a "záróra". Igaz, akkor még nem volt oltás. Ez igaz! De szerintem a harmadik oltást azért preferálják mert az első kettő nem ért semmit. És mi a garancia rá, hogy a harmadik ér valamit? Szerintem ez egy immunn jellegű betegség tehát akinek az immunrendszere OLYAN arra nem veszélyes akinek meg AMOLYAN arra igen akármit csinál.
A fentieket úgy állítom, hogy AstraZeneca-val be vagyok oltva kétszer is (április, július) de a harmadik majd csak novemberben, négy hónap múlva jöhet. Ezeket sem azért vettem fel mert félek vagy bármi hanem mert egész egyszerűen a védettségi igazolvány nélkül megvan (illetve jelenleg csak volt hiszen MOST nem kell) kötve az ember keze. Ugyanakkor semmilyen problémám nem volt, mellékhatás sem az injekciók által, ugyanúgy éltem mint a vírus előtt (jövök-megyek, stb.) és még csak a szele sem érintett meg a vírusnak. És nem is fog. Egyszerűen azért mert OLYAN az immunrendszerem. De, ismétlem az oltásokat felveszem de csak a védettségi igazolvány miatt. Még egy mondat...
Ez az egész "víruscirkusz" (minden ami vele jár) egy mesterséges hisztériakeltés az arra fogékonyak számára. Az emberek (tisztelet a kivételnek) jó dolgukban már nem tudják, hogy mit csináljanak és unalmukban "víruscirkuszolnak". Így legalább úgy érzik, hogy ők is olyan izgalmas, mozgalmas életet élnek egy olyan korban mint dédapáink a világháborúkban. Pedig ég és föld a különbség. Ez az eddig másfél éves "víruscirkusz" a második világháború legfeljebb három-négy napjával ér fel súlyilag. A világháborúk valóban embert próbáló idők voltak! De ezek? Unatkozó szépasszonyok meg selyemfiúk hóbortja. Semmi több.
Akinek AMOLYAN az immunrendszere félnie annak sem kell csak komolyan vennie az előírásokat és akkor nincs baj.
Többségében olyan öregek, krónikus betegek mentek el akik senkinek sem hiányoztak (sőt a hozzátartozók csak fellélegeztek...) és ha el is mentek nem odavalók az...az a pech.
A zebrán is átmegyünk a piroson napjában ezerszer és az az egy-kettő akit elütnek hát az úgy járt.
Nekem óriási kiterjedésű családom, rokonságom van de egyetlen egy esetben sem történt egyikükkel (egyikünkkel) sem semmi ami a koronavírushoz köthető.
Milyen érdekes...
Szerencsés a családod, ennyi.
És Európában az emberek egészségi állapota alapból csapnivaló, szóval nem csodálkozok semmin.
És tény, hogy bőven túl van tolva a hiszti is, nincs semmi a helyén kezelve. Amúgy a 3. hullámot igazából a 8 órai zárórának is köszönhetjük - soha sem látott tömegek voltak minden nap este 6 és 7 között a boltokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!