Nem kéne lassan visszahozni a szájmaszkot? Jön a 4.hullám. Be kéne zárni az iskolát
9. Rengeteg embert konkrétan az őrületbe kergetett a karantén, hatalmas anyagi károkat okozott nem egy és nem két háztartásnak, sokan elvesztették a munkájukat, illetve egy egész évet (kicsit többet) az életükből. De ez nem számít, mert neked az a kánaán hogy a helyett, hogy szembe nézz a problémáiddal inkább elbújsz előlük és mereszted a popód. Tényleg, őszintén nem csodálom hogy cseszegetnek a suliban.
Amúgy meg ha ennyire nem bírod a gyűrődést legyél magántanuló. Mindenki nyer, te karanténozhatsz egész az érettségig magadnak és nyomathatod a WoWot orrba szájba, a többiek, akiknek van életük, meg élhetnek nyugodtan.
Aki nem oltatta be magát az magára vessen, mindenkinek megadták a lehetőséget. Az oltásellenesek miatt én biztos hogy nem fogok maszkot hordani!
Egyébként pedig ha én találkozom a vírussal az annál jobb, mert így erősebb immunitást szerzek. Aki nem oltatta be magát az vonuljon karanténba, hordjon maszkot éljen remeteként az sem érdekel ha miattam fertőződnek meg, a saját döntésük az a saját bajuk ne várja el senki hogy miattuk szopjon a népesség értelmesebb fele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!