Budapesten éjszaka kiknek kell félniük a csövesektől?
Ugye bandákban vannak már mindenhol és erőszakosak. De mondjuk egy 100+ kilós emberbe nem biztos, hogy bele mernének kötni, vagy ha igen, önvédelemből büntetlenül visszatámadhat az illető. Akkor pedig lehet, hogy nem két lábon, hanem csúszva/mászva fog elmenni a következő csövi boráért a kisboltba. Állítólag a nők veszélyben vannak, főleg a filigrán nők.
Orbán a rendőri jelenlétet a törvény által előírt minimálisra helyezte Budapesten, nyilván hogy romoljon a közbiztonság, és KG legyen a ludas.
De valójában kiknek kell félniük az agresszív csövesektől?
Én ugyan bevallom nem lakom Pesten és soha nem is laktam, de 2012-2017 között (tehát masszívan a Tarlós érában) rengeteget jártam fel, belvárosba, tanulni illetve turistaként egyaránt, autóval és vonattal is, illetve sokszor felgyalogolva a diplomata negyedtől az Andrássyn a Lánchídig is akár, és megerősíthetem hogy már akkor is borzalmas állapotok uralkodtak, ami a hajléktalanokat, illetve a köztisztaságot és közbiztonságot illeti. Már volt hogy az állatkertnél, a Vágány utcában mikor állt a kocsisor a lámpánál, jöttek végig a lehúzott ablakon zaklatni az autósokat, és hol volt még aztán onnan a körút... Az Andrássyn is végig ha mentél, minden második padon aludt valami lepukkant alak, általában jó sok szeméttel körbevéve, maga alá hugyozva, és ahogy haladtál beljebb ez egyre rosszabb lett, még az Kodály köröndtől a Hősök tere felé úgy ahogy tűrhető volt, de az Oktogontól elszabadult a pokol, egymás hegyén-hátán, Blahán, Deákon, Nyugatinál szintén, és akkor ez még csak nappal volt, amikor sok turista, rendőr stb.. miatt annyira nem mentek neked látványosan, el nem tudom képzelni mi volt ott éjjelente... Hogy a sok járulékos dologról, mint a rengeteg vizelet, hányás, üvegek, fertőző koszos ruhák stb. ne is szóljak.
Másik hasonló probléma még a bulinegyed, ami szintén rengeteg mocskot, zajt és tróger alakot adott a városnak.
Amúgy a kérdésre válaszolva, sok mindentől függ ki támad meg. Nagyon nem mindegy hogy egy 30 kilós rokkant, hullarészeg csövi támolyog oda, akit simán kikerülsz és mész tovább, vagy mondjuk 6-8 késes cigány megy neked éjfélkor a Blaha aluljáróban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!