Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért kelti a gyűlöletet...

Orbán miért kelti a gyűlöletet és rémisztget a migránsokkal?

Figyelt kérdés

Aki végig gondolja, hogy is megy a dolog az rájön, hogy Magyarországnak semmi félni valója nincs a migránsoktól. Miért? Egyrészt ha jönnek be, akkor max átmennek Magyarországon, de semmiféleképpen nem maradnak itt, mert ránéznek az országra és látják, hogy milyen putri. Meg persze meg van nekik adva, hogy Németországba kell menni.

Másrészt van a kvóta, hogy elosztják a tagországok között. Kérdem én, hogy hogy szedik össze az embereket és viszik el? Utána mivel szabad a mozgás Európában, akkor hogy tartják vissza pl. Magyarországon ezeket az embereket? Szóval én úgy látom, hogy ebben az esetben a fejletlenségünk előny és semmi félni valónk nincs a migránsoktól. Csak a fidesznek jó propagandának.

2021. szept. 4. 08:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10

Ne várd el tőlük, hogy bárminek is utánanéznek. Még a google-t sem tudják használni.

2021. szept. 6. 15:41
 12/15 felkelhetetle ***** válasza:
100%

11

Utána tud nézni bárki, akinek szándékában áll, persze az más kérdés, hogy az ember nem viseli jól, ha valami megváltoztatja a világképét, igy könnyebb nem utánanézni.

2021. szept. 6. 17:21
 13/15 anonim ***** válasza:

12

Leírtad a mai haladó gondolkodás buktatóit :)

2021. szept. 6. 18:10
 14/15 anonim ***** válasza:
83%
Ne használják átvonuló országnak sem az országot illegális migránsok. Az illegális határátlépés bűncselekmény.
2021. okt. 5. 09:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Én már csak azt nem értem miért nem vezet Orbán áramot a kerítésbe. Azt hallani állandóan az M1-en hogy így migránsok meg úgy migránsok. Ha áramot vezetnének bele akkor biztos nem tudok jönni és végre mással is tudnának foglalkozni.
2021. okt. 6. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!