Érdemes az országban maradni vagy ideje tovább állni?
"Érdemes az országban maradni vagy ideje tovább állni?"
Fene tudja ki vagy es honnan jottel ... felolem elmehetsz.
Ha 10x annyit akarsz keresni pont ugyanazzal a munkával akkor igen.
A többi hazafinak meg bőven elég az ami van.
Olvastam nemrégiben egy könyvet a 60-as évek után nyugatra emigrált magyarokról, és azt vettem észre, hogy manapság is ugyan azokkal a gondolatokkal emigrálnak az emberek mint akkoriban.
"Ha dolgozok nem halok éhen itthon sem, meg ha nem lázadok a rendszer ellen, akkor nem nagyon baszogatnak, de ha el akarsz érni valamit az életben, azt nem Magyarországon fogod, mert ez egy depressziós jövőtetemő. "
Hát nemtom nekem van családom szeretem a közelebbi és távolabbi lakokornyezetem és a munkatársaim is. Szeretem hogy a kevésbé közvetlen ismerősökkel is közös a tágabb muveltsegunk, így nem kell figyelnem külön arra hogy elvegyuljek az átlagban.
Szóval nekem a kérdés inkább olyasmi hogy megéri hogy az anyám az anyám? Nem biztos de ez van váltani meg elég nehéz és lutri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!