Melyik politikusnak a legjobb az angolja?
Figyelt kérdés
2021. szept. 3. 11:19
11/14 anonim válasza:
Cseh Katalin egy külföldi ügynök, nyílván jó az angolja
12/14 anonim válasza:
Mégis melyik kommentemben gyaláztam Orbánt? Az a kérdés, hogy ki tud a legjobban angolul, nem az, hogy ki tud angolul. Egyetlen szavammal sem állítottam, hogy orbán nem tud angolul, azt mondom, hogy nem jó a kiejtése és ejt nyelvtani hibákat. Ez nem vagy jóval ritkábban fordul elő Szijjártónál és amilyen szép Cseh kiejtése, valószínűleg ott is kevesebb a nyelvtani hiba, neki jóval kevesebb videója érhető el. De linkelj bármelyik másik Orbán interjút, ha az nem tetszik, amit linkeltem és mondd azt, hogy tökéletes az angolja. Az az egy tök egyszerű kérdés lett feltéve, hogy melyik politikusnak a legjobb az angolja. Szijjártó pedig angolság tekintetében pedig álmából felkeltve is bármikor leiskolázza Orbánt. Nem értem miért kell ezen kiakadni, vagy felháborodni, ez egy nyilvánvaló tény és nem is szégyen, nem kell anyanyelvi szinten beszélnie Orbánnak, nem dől össze tőle a világ.
14/14 anonim válasza:
Ha tud Orbán angolul ha nem, egy büdös hazaáruló. Iz der eni kveszcsön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!