Ma megint kiválóan helytállt a magyar futball csapat? Ma is bizonyított hogy minden fillért, akarom mondani, minden milliárdot megért a beléöntött közpénz?
Értelmezési képességeid nem a legjobbak, mert egyetlen külföldi klubra se költünk pénzt, a stadionra meg akkor is költjük a pénzt, amikor csak a pálya füvét nyírják és locsolják.
11) milyen külföldi klubra?
ki ne derüljön már hogy a fijúk külföldön születtek.a futballra költenek közoénz tízmilliárdokat, ennek nincs köze ahhoz hogy 0 vagy 15 itthon játszót tesznek be a csapatba.ha az én értelmi képességeim nem a legjobbak akkor a tiéd nem is létezik:nem játszik itthon játszó a csapatban tehát egy fillér közpénz nem megy el rájuk és kész,meg vagy nyugodva.
Játszod a megmondó embert? Kötekedni akarsz? Szövegértelmezéshez idézem, mit írtam, s hogy könnyebbé tegyem az értelmezést, egy fontos szót nagybetűkkel olvashatsz:
"A pályán látott magyar játékosokra JELENLEG egy fillér közpénzt se költünk, kivéve ..."
Nem az a nagy baj, hogy kikaptak, hanem, hogy közpénzből nem teljesítenek semmit sem. Ehhez jön még a szurkolók viselkedése. Tudom, hogy ez nem magyar-, hanem futballspecifikus, de attól még bunkóság.
Minden sportágnak olyan szurkolói vannak, amilyet megérdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!