Gyermekteleneknek különadó? Mi a véleményetek Boross Péter nyilatkozatáról?
A politikus a gyermektelenek különadójával kapcsolatos álláspontját firtató kérdésre elmondta, nem ért egyet az adócsökkentéssel, mert ha alacsonyak az adók, a népszaporulat növelését célzó kedvezmények jelképesek lesznek. "Azaz marad a különadó mint megoldás, hogy a gyereket nem nevelők is arányosan járuljanak hozzá a közös jövőhöz" − fűzte hozzá Boross Péter, aki szerint "ahol a nő pótolhatatlan, nem a munkahely, hanem a szülőszoba".
A téma meddő nőket érintő vonatkozása kapcsán azt mondta, "nem kell érzelmi kérdést kreálni az ügyből", a nemzet jövőjéhez vagy gyerekneveléssel, vagy különadó fizetésével lehet hozzájárulni, akinek fontos a nemzet jövője, nem tekinthet pusztán magánügyként a gyermekvállalásra.
Kell a gyermektelenségi adó,kell a rom@knak,már a fizetések felét"sem"kapja meg a dolgozó,arra már nem tudnak több sarcot ráverni.
A lényeg,hogy megint a dolgozókat bűntetik,és aki gyerekcsinálásból él,az még jobban fog élni!
Nincs pozitív diszkrimináció,csak úgy alkotják a törvényeket hogy a kisebbség életviteléhez passzoljon!
21:36 - Felhívnám szíves figyelmedet, hogy sokan vannak, akik nem lógnak folyamatosan az internet (és a GYK) előtt, de érdekelheti őket ez a kérdés, pl. én most hallottam róla először, rákerestem, tényleg volt, de azokat én nem láttam anno, és azok már le is zárultak viszonylag, én ezt most láttam, ledöbbentem. Nem kell a keresővel kötekedni, ha nem gyakorlati a téma (mint pl. hogyan kell bekapcsolni egy számítógépet), hanem folyamatosan változó (új hírek, fejlemények), mint ez.
Amúgy ha már itt tartunk, tud valaki valami fejleményt erről? Amit neten találtam, június-júliusi hírek, már lassan szeptember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!