Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyermekteleneknek különadó?...

Gyermekteleneknek különadó? Mi a véleményetek Boross Péter nyilatkozatáról?

Figyelt kérdés

A politikus a gyermektelenek különadójával kapcsolatos álláspontját firtató kérdésre elmondta, nem ért egyet az adócsökkentéssel, mert ha alacsonyak az adók, a népszaporulat növelését célzó kedvezmények jelképesek lesznek. "Azaz marad a különadó mint megoldás, hogy a gyereket nem nevelők is arányosan járuljanak hozzá a közös jövőhöz" − fűzte hozzá Boross Péter, aki szerint "ahol a nő pótolhatatlan, nem a munkahely, hanem a szülőszoba".

A téma meddő nőket érintő vonatkozása kapcsán azt mondta, "nem kell érzelmi kérdést kreálni az ügyből", a nemzet jövőjéhez vagy gyerekneveléssel, vagy különadó fizetésével lehet hozzájárulni, akinek fontos a nemzet jövője, nem tekinthet pusztán magánügyként a gyermekvállalásra.

2010. aug. 30. 18:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Minek a 10%-a?
2010. aug. 30. 19:47
 12/19 anonim ***** válasza:
19:47 - az számomra nem derült ki a cikkből, de lehet, hogy csak azért, mert amúgy is fáj a fejem, olvasd át, hátha számodra egyértelműbben kiderül, mire gondolnak
2010. aug. 30. 20:00
 13/19 anonim ***** válasza:
75%

Kell a gyermektelenségi adó,kell a rom@knak,már a fizetések felét"sem"kapja meg a dolgozó,arra már nem tudnak több sarcot ráverni.

A lényeg,hogy megint a dolgozókat bűntetik,és aki gyerekcsinálásból él,az még jobban fog élni!

Nincs pozitív diszkrimináció,csak úgy alkotják a törvényeket hogy a kisebbség életviteléhez passzoljon!

2010. aug. 30. 20:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Boross úrnak üzenem, hogy nem vagyok tenyészkanca...
2010. aug. 30. 21:04
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
felhívnám szíves figyelmedet a keresőre! -.-
2010. aug. 30. 21:36
 16/19 anonim ***** válasza:
90%

21:36 - Felhívnám szíves figyelmedet, hogy sokan vannak, akik nem lógnak folyamatosan az internet (és a GYK) előtt, de érdekelheti őket ez a kérdés, pl. én most hallottam róla először, rákerestem, tényleg volt, de azokat én nem láttam anno, és azok már le is zárultak viszonylag, én ezt most láttam, ledöbbentem. Nem kell a keresővel kötekedni, ha nem gyakorlati a téma (mint pl. hogyan kell bekapcsolni egy számítógépet), hanem folyamatosan változó (új hírek, fejlemények), mint ez.

Amúgy ha már itt tartunk, tud valaki valami fejleményt erről? Amit neten találtam, június-júliusi hírek, már lassan szeptember.

2010. aug. 30. 22:39
 17/19 chevive1971 ***** válasza:
73%
Boross Péter,annak az Mdf-nek a tagja,akik folytatták Magyarországon a spontán privatizációt ,a magyar ipar és mezőgazdaság tönkretételét.A munkanélküliség = kevesebb gyermek = kapitalizmus.Bezzeg a kádári-szocializmusban nem volt ilyen gond.
2010. aug. 31. 00:06
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
"pl. én most hallottam róla először" ez csak a tájékozatlanságodat bizonyítja! ráadásul ez csak egy hülye kitaláció volt!
2010. aug. 31. 00:58
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
00:58 - Mentségemre szolgáljon, hogy munka + államvizsgára készülés mellett nem jutott időm egyéb dolgokról tájékozódni.
2010. aug. 31. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!