Fideszes elvtársaim! Várjátok már hogy széttrollkodjuk a tömörödés előválasztását?
Figyelt kérdés
Én nagyon2021. szept. 2. 11:20
1/12 anonim válasza:
Én megyek. De sokan nem értik meg, hogy miért.
Nos, én mint Fideszes ugyanolyan választójoggal rendelkezem. Miért ne akarhatnék ezen a " választáson" is véleményt mondani. Mert ellenzéki jelöltek??
Hát jövőre az ellenzéki szavazók is véleményt mondhatnak a Fideszes jelöltekről, nem??
Szóval irány az előválasztás emberek 👍
2/12 anonim válasza:
Én is elfogok menni. ès a krumplis gyerekre fogok szavazazni, Kell cirkusz a népnek.
3/12 A kérdező kommentje:
Jól mondod egyes, alapvetően akienk ezzel gondja van azt a demokrácia zavarja
2021. szept. 2. 11:33
6/12 anonim válasza:
4# Torockai és Gyurcsányné közül valamelyik, de még nem döntöttem...
7/12 anonim válasza:
“
Toroczkaira szavazol majd?”
Igaz nem én vagyok az #1, de Toro legalább nem olyan mint a legtöbb jobbos az EUban, hogy bárkivel összefogok, csak kormányon lehessek, akár a szocikkal is...
Lásd Jobbik, CDU, EPP...
8/12 anonim válasza:
Én nem megyek, itt tök mindegy, mi lesz. A rendes parlamenti választáson úgyis lesz mindehol egy fideszes jelölt, oda kell majd szavazni, nem erre az előválasztós bohóckodásra.
9/12 anonim válasza:
Most olvastam az előválasztási vitasorozat résztvevőit és helyszíneit. Nem látok köztük min.elnök jelölteket, egyedül csak Márki-Zay Pétert:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!