Fideszesek, ha jövőre bukik a vezéretek, melyik ellenzéki miniszterelnök-jelöltet látnátok szívesen a miniszterelnöki székben?
"Nem értem te miért gondolod ezt megvesztegetésnek."
Már a kérdésed hangneméből is sejtettem, hogy nem az a fajta vagy, aki könnyen megért dolgokat.
"Teljesen jogos"
Tehát csak azért tiltsunk el valakit a közügyektől, mert idős. Igazi demokrata gondolat!
"ha valaki már nem beszámítható"
Mondd ki, hogy patkány vagyok! Ne tagadd a Bangóné-vénád! :)
"Ez egy tizensok éves Fidesz mese."
Ja, nyilván meg sem történt, ugye? Ferenc vezéred ártatlan, és nem tehet semmiről, ami akkor történt.
"Ha mondjuk a fidesz elmebetegi nem mentek volna szétverni az akkori TV székházat, talán nem kellett volna bevetni a hadsereget, hogy könnygázzal oszlassa szét a tömeget."
Kérdező, én ott voltam 2006-ban, Te viszont valószínűleg még csak a pólyádban nyöszörögtél. Ártatlan embereket tiportak le a földre és verték őket véresre. Nem tüntetők voltak. Ők nem vertek szét semmit, nem bántottak senkit. A rendőrök fogták, és nőket, férfiakat, időseket, fiatalokat ütöttek vertek, ahol csak érték. Böszme vezéred pedig beismerte, hogy folyamatosan tartotta a kapcsolatot a rendőrséggel aznap, tehát ő adta az utasítást.
Korózs Lajos kapcsán elkezdesz fideszezni... Tudom, hogy fáj az igazság, és valahogy meg kell próbálni elterelni a témát, de valljuk be - ez elég béna próbálkozás volt.
A Führereket pedig ne a kormánypártokban keresd. Nem ők akartak zsidólistát, hanem a Te EP képviselőd, Gyöngyösi Márton (Adolf).
Szerintem az kínosabb, hogy a libsik összefeküdtek a Jobbikkal és elárulták a saját eszményeiket a hatalom érdekében. Ugyanezek nem sokkal korábban még a lámpavasra/Dunába kívántak titeket, aztán némi mosdatás után már úgy bújtok hozzájuk (és a fénykorában 17%-nyi szavazóikhoz), mint a régi szeretőhöz.
Ez az igazi elvtelen libsi fertő. De fordítva is vicces látni, ahogy a korábbi zsidózókból hogyan lesz Gyurcsánypárti libsi. Hányinger.
Remélem majd beveszitek a Mi Hazánkat is, ha ők is vesznek egy száznyolcvanast.
Érdekes módon azzal nem számolnak, hogy a régi Jobbik 17%-nyi szavazója nem lett hirtelen libsi, azok szépen mennek a MH-hoz. Tehát amit ma az új Jobbik kap, azt az MSZP-től, LMP-től átpártolt szavazók adják, amivel nem jön ki a libsi közvélemény-kutatási matek. Kínos.
#12:
Amíg azt hiszitek, hogy az emberek csak egy zsák krumpli és a Bözske utalvány miatt szavaznak a fideszre, akkor tévedsz. Ha összehasonlítod a 2010 előtti állapotokat és a mostaniakat, akkor megérted, hogy az emberek miért szavaznak a fideszre: alacsony munkanélküliség, jobb egészségügyi rendszer, magasabb fizetések, karakán, nemzetéért kiálló vezetés, békés együttélés a magyarok és a cigányok között (ez utóbbira megjegyzem, hogy 2006 környékén, a Gyurcsány érában, szinte polgárháború tört ki a magyarok és a cigányok között)
#13:
Hitler is összehozta a szocializmust és a nacionalizmust, így keletkezett a nemzetszocializmus. Itt éppen ez történt: a jobbikosok nem lettek kevésbé nacionalisták/rasszisták, még itt a gyik-on is gyakran látok bevallottak jobbikos cigányozást, zsidózást (pl. Orbán egy cigány, Orbán benyal a zsidóknak, stb. frázisokkal), de a libsik sem lettek kevésbé kommunisták mint régen, igazi nemzetszocializmus. Horthy idejében is megdöntötték kis német segítséggel Horthy konzervatív rendszerét, most is erre törekszenek. A felállás éppen az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!