Akik szerint a transzvesztiták célja az óvodáskorúak veszélyeztetése, az mit szól ehhez az interjúhoz?
#11: Szóval, ha a fidesz feltesz egy videót, amin látható, hogy fura fejű, hajú és szoknyás férfiak magyarázzák a gyermekeknek az élet stílusukat, még az is propaganda? Értem én, hogy az ellenzéki szavazók egy virtuális valóságban élnek, ahol az a szója latte a csapból folyik, ahol már 100+ nem van (ha közben nem lett még néhány száz miközben ezt az üzenetet leírtam), ahol nem számít.
Már megszokhattuk, hogy minden őrület, ami USA-ban felüti a fejét, eljut ide is. Momentum Ancsa megpróbálta még a BLM-t is beimportálni Magyarországra, de az négerek hiányában nem sikerülhetett, más azonban terjed.
De még mindig nem jött senki magyarországi példával. Az nem győz meg, hogy külföldön itt-ott voltak fura esetek (amik egyébként ott sem tömegesek, de ezt csak zárójelben), mert semmilyen bizonyíték nincs rá, hogy ez itthon is előfordulna. Lehet, hogy úgy tűnik, hogy mindent átveszünk, de ha az ember elmerül a részletekben akkor láthatja, hogy nem épp így van.
Továbbra is magyarországi példákat szeretnék hallani, ami miatt ez a törvény indokolt volt szerintetek.
#17: De ezek gimnáziumokról szólnak, illetve felsőoktatási intézményt is említ. A transzvesztitát pedig nem részletezi, hogy az előadás során be volt-e öltözve, illetve pontosan hogyan is nézett ki az előadás, csak annyit, hogy elmesélte az élettörténetét. Ez egy gimnáziumban azért nem tűnik olyan eget rengető nagy dolognak. Igaz megemlíti, hogy akár 13 évesek is láthatták, mert vannak az iskolákban, de ha nem nekik tartották, akkor nem hinném, hogy látták volna, a cikk szerzője is csak feltételes módban említi.
Óvodásoknak és kisiskolásoknak tartott előadásokra lettem volna kíváncsi és nem egészen ilyen jellegű beszélgetésekre, de azért köszi a linkeket!
#18: Az én gyermekemet ne érzékenyítse egy abnormális travi a baromságaival, mert nem akarom azt, hogy a fiamnak is rögeszméi és testkép zavarja legyen.
Külföldi óvodákban láttam olyan videót (a politikai hobbista mutatta be őket), ahol a tanító néni/óvó néni megkérdi a gyermekektől, hogy ugye milyen jó lenne, ha két apjuk vagy két anyjuk lenne, egy másik iskolában pedig a b* zászlóra eskette meg a gyermekeket.
Szerencse, hogy Magyarország még nem tart ott mint az USA, de ha már beléptek az iskoláinkba, onnan már csak egy lépés, hogy éppen olyan durván csapassa mint az USA-ban.
Ja, és közben találtam durvábbat is:
Ez Budapesten történt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!