Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nekik miért ilyen kevés a...

Nekik miért ilyen kevés a támogatottságuk?

Figyelt kérdés

Németországban van ez a Grune, SOD, CDU&CSU háromszög egy “jobboldali” aki az SPDvel van kormányon 🤪, sőt most Baerbock is nagy valószínűséggel bekerül a kormányba.

Van egy VALÓDI NEMZETI párt az Afd, ők miért csak 10%-on vannak?

Szélsőjobbozást el lehet felejteni, mert nektek a szélsőjobb annyi, hogy

Nemzeti

Antiglobalista

Eu-ellenes

Rasszistának nem mondható, pedig a szélsőbalosok mikor szélsőjobboznak erre gondolnak.

Én a koalíciós kormányzással nem értek egyet, legyen két párt, és döntsék el kettőjük közül, szerintem a

Republikánus-Demokrata rendszer jobb, ott még van egy harmadik aki próbál felszállni a vonatra, de csak a cipő felvételig sikerült eljutni, mikor már mindkét vonat egymás mellett haladva, az állomástól egy napi távolságra van.

2021. aug. 31. 20:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy egy balos meg fogja magyarázni. 🤣

A szomorú, hogy nektek és a médiának utóbbinak “köszönhetően” hogy átmosták az agyatokat, hogy jaj félni kell a szélsőjobbtól, ők lesz>>ák a klimavédelmet, meg hasonlók.

Ez a globálisfelmelegedés reklámja, is pont a globalista kapazkodott meg benne, miért? Hogy legyen +1 okuk a világkormány bevezetésére, hogy majd ők megoldanak minden problémát, neked csak be kell állni mögéjük.

🤮

2021. szept. 1. 07:05
 12/21 anonim ***** válasza:
Oké, akkor ha szerinted mindenkinek átmosták az agyát, akkor írd inkább le, hogy szerinted mit képvisel a szélső jobb.
2021. szept. 1. 07:13
 13/21 molnarmarcell21 ***** válasza:
Kedves kérdező, a "szélsőjobb" nem egy erkölcsi mérce, nem kell félned felvállalni. A szélsőjobb definiálva van, ebbe beleesik a Fidesz és az AFD is. Most mi a bajod?
2021. szept. 1. 07:18
 14/21 A kérdező kommentje:

Már mondtam.

Ellenzi az ILLEGÁLIS migrációt! Van hangsúly, aki az ajtón megy és vannak papírjai, azzal nincs gond, de aki határt sért, azt azonnal haza kell fordítani. Én se az ablakon megyek be más lakásába.

2. Nemzetállamokban gondolkodnak, ellenzik a Great Reset tervét, amit 1 éve megálmodott és könyvet is kiadott tavaly Schwab.

3. A melegekkel sincs problémájuk.

4. A globális felmelegedésbe nem állnak bele

5. antikommunisták, antiglobalisták

6. Az EUval nem volt gondjuk, de az Eurózonából kilépnének. (Remélem a magyaroknak több eszük lesz és nem lépnek be).

7. Még rasszisták sem.

2021. szept. 1. 07:29
 15/21 anonim ***** válasza:
Marcika, a Fidesz még csak nem is jobboldali, nemhogy szélsőjobb. Mi a szélsőjobb definíciója szerinted? Vagy te sem tudod, csak trollkodsz, ahogy szoktál?
2021. szept. 1. 07:53
 16/21 molnarmarcell21 ***** válasza:
Belinkeltem a korábbi válaszomban. Olvasni tudsz?
2021. szept. 1. 08:07
 17/21 anonim ***** válasza:
És ennek mi köze a Fideszhez, Marcika?
2021. szept. 1. 08:09
 18/21 molnarmarcell21 ***** válasza:
Szóval nem tudsz olvasni :D
2021. szept. 1. 08:15
 19/21 anonim ***** válasza:
". A globális felmelegedésbe nem állnak bele" - ezt a pontot kifejtenéd jobban?
2021. szept. 1. 08:15
 20/21 A kérdező kommentje:

Chrupalla itt kifejti: [link]

Euronews magyar kommentátorral, azt mondja Tino, hogy az egész klishiszti csak félelem ipar!!! A globalista generálja, félni kell a klíma katasztrófától ettől meg attól, de ők nem!

Teljesen igaza van!

2021. szept. 1. 10:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!