Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy Oláh Sándor havi 5...

Igaz, hogy Oláh Sándor havi 5 ezerből megcsinálta volna a rendszerváltást & bevitt volna az Euró zónába?

Figyelt kérdés

FB csoportokban kering egy történet, aminek nem tudok utánajárni, mert kissé konteogyanus oldalakon indult. Én meg azokba nem vagyok benne. Be se vennének, de annyira piszkálja a csőröm amit a srác állít, hogy közgazdaságilag érdekelne hogyan vitelezné ki. Ismert fiatalabb srác állítólag. Én mondjuk nem ismerem

Oláh Sándor a neve. A Magyar Humanista Egység közösségi vezetője. Azt mondta megvette a szervezetet. A srác szegény, de párszázan támogatják havi 5 ezerrel. Azt állítja, hogy kb egy éve felvázolt egy működő közgazdasági tervet, ami megvalósításához csupán pénzre lenne szüksége. Nem is sokra. 5 ezerre fejenként, havonta úgy 1 millió embertől. Megígérte hogy megcsinálja egy év mulva ebből a pénzből a rendszerváltást. Értsd : leváltja a regnáló összes politikai pártot a kormánytól az ellenzékig mindet és bevezet minket az euró zónába.

Kérdésem hogyan akarja ezt kivitelezni? Van FB pár video, mit megtudtam nézni. Nem sok konkrét van azokban. Azt állítja, hogy Bokros Lajos már bevezetett volna minket egy évtizede az euró zónába, ha Orbán nem váltja le. Megígérte és egy 33. szintű szabadkőműves állja a szavát. Ő nem a levegőbe beszél. A többit nem lehetett kivenni, mert zagyva beszéd volt.

Mi a terve neki?

2021. aug. 31. 18:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
miért nem őt éltetik és nem Mayar Pétert?
máj. 14. 20:05
 12/13 anonim ***** válasza:

"Érdekel a terve."

Az a terve, hogy beszed havi 5000 forintot annyi embertől, amennyitől csak tud, aztán a fitymája ráncigálásával tengeti mindennapjait. Ha nagyon szorgalmas, akkor esetleg kiírja FB-ra, hogy még nem gyűlt össze az egymillió támogató, úgyhogy kéretik várni még egy kicsit a rendszerváltásra.

máj. 15. 05:24
 13/13 anonim válasza:

"Ennek az embernek méh a szépségesen szép Potocskáné Kőrösi Anita sem hallotta a nevét."

A tündöklő szépségű Potocskáné Kőrösi Anita mindenkinek hallotta a nevét.

máj. 15. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!