Ha a Fidesz bizonyíthatóan a legkorruptabb párt és
rombolja az országot, mért nem elég az ellenzéktől, ha
leváltják őket?
Figyelt kérdés
Kifejtem a kicsit zavaros kérdésemet. Találkoztam már azzal a nézettel, hogy az ellenzéknek nincsenek elveik, csak takarodj Fidesz. Régen én is ezt mondtam, mint ellenzéki összefogás ellenes érv. Olyan nézet is van, hogy az ellenzéki ugyanolyan ismételgető droid mint a Fideszes, csak ők korrupciót és Mészárost skandálnak. Na de kérdem én, hogyha a Fidesz bizonyíthatóan a legkorruptabb párt, amely rombolja az országot, akkor mért nem elég üzenet, hogy eltakarítjuk őket? Mért ismételgető droid, aki korrupciózik és/vagy Mészárosozik, hogyha ő a Fidesz egyik legnagyobb bűne? Teljesen valós társadalmi igény, hogy felszámolják a Fideszt és az ő korrupciójukat. Akkor mért nem elég ez? A Fidesz ezzel szemben mit is csinál? Folyamatosan uszít és hazudik. Akkor miért ugyanolyan ismételgető droid, aki korrupciózik és Mészárosozik, mint aki Soros, Brüsszel, Gyurcsányozik? Szeritnem az ország érdekében egy jó üzenet, hogy le a Fidesszel.
Csak eddig senki sem tudta ezt a "tényt" bizonyítani.
2021. aug. 30. 19:49
2/9 anonim válasza:
1. Mert én személy szerint leszarom a korrupciót.
2. Nem rombolják az országot.
2021. aug. 30. 19:54
3/9 anonim válasza:
A jelenlegi ellenzéket két részre lehet osztani. Vannak a leszerepelt politikai őskövületek mint Gyurcsány, Hiller és társaik. Én azt mondom nincs második esély. Volt lehetőségük bizonyítani, nem tették meg.
A másik oldalon Fekete-Győr, Karácsony és társaik. Egy nagy rakás balf.sz. Nincs egy normális politikai üzenetük.
A választás másnapjától is kormányozni kell az országot. Mindenkinek ez az érdeke. A méhlegelőktől és a szivárványos zászlóktól nem fog működni az ország.
Szavazz ránk mert ha nem teszed akkor marad orbán. Hát b.zdmeg ha csak ennyit tudsz akkor marad orbán ti meg menjetek és gondolkodjatok egy kicsit.
2021. aug. 30. 20:38
4/9 anonim válasza:
A fidesz olyan ország rombolást vitt végbe amire példa nincs ilyett teroristák se csinálnak.Ha Fekete Győr nem lenne most az ország a be bukot olimpiát fizetné és államcsőd lenne bár már most itt tartunk a vadászkiálitásal.De legjobb a minimálbér meg kérdezik az emelést de politikus bér emelést tudták egyből kicsit se álszent haza árilú banda.
2021. aug. 30. 20:49
5/9 anonim válasza:
" hogyha a Fidesz bizonyíthatóan a legkorruptabb párt"
Ha bizonyítható, akkor bizonyítsd!
2021. aug. 31. 00:02
6/9 anonim válasza:
"Teljesen valós társadalmi igény, hogy felszámolják a Fideszt és az ő korrupciójukat. Akkor mért nem elég ez?"
Oké, felszámolják a korrupciót, hurrá. 4 évre választunk parlamenti képviselőket az Országgyűlésbe és a győztes párt miniszterelnökének 4 éve van a kormányzásra. Mit fognak csinálni a maradék időben, miután felszámolták a korrupciót?
Halkan jegyzem meg: Magyarországon semmilyen politikai elszámolás nem történt. A fidesz is ezzel kampányolt 2010 előtt, hogy elszámoltatják Gyurcsányékat. Gyurcsány azóta, immár 11 éve köszöni, jól van. Rendszerváltoztatáskor a kommunista bűnözőket sem számoltatták el.. Miről beszélünk? :))
2021. aug. 31. 09:44
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, én nem elszámoltatásról beszélek, hanem elzavarásról. Mellesleg oké, az ellenzék kormányképtelen, viszont a Fudan egyetem, Mészáros Lőrinc, alapítványokba kimentett vagyon. Ezek jobbak?
2021. aug. 31. 13:05
8/9 anonim válasza:
#3: egész vicces h csak köpöd fel a szokásos maszlagot, de mondjuk Karácsony, vagy a Momentum programjáról gőzöd nincs:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!