Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergely egyetemi...

Karácsony Gergely egyetemi adjunktus volt, Orbán meg egy falusi focista. Miért hezitálnak az emberek, hogy kire szavazzanak?

Figyelt kérdés
Vagy örökké olcsó munkaerős, proli ország akarunk maradni? Mert akkor valóban Orbán a megfelelő választás, egy roma faluból származó bunkó focista.

2021. aug. 29. 20:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%

Igen, az angol tudása és a nevének leírása is azt bizonyítja, hogy Gelygely a legalkalmasabb jelölt.

Vagyis...

2021. aug. 29. 20:32
 12/21 anonim ***** válasza:
91%

Fejezd be a KariGeri-propangadát és menj inkább gyalog, ahogy tanácsolta a vezéred, szánalmas bohóc!

Dobreva mint a huzat le fogja nyomni.

2021. aug. 29. 20:33
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
Gelgely egy webgyógyító programozó.
2021. aug. 29. 20:36
 14/21 anonim ***** válasza:
83%
K Gergely egy globalisták bábja. Nem az "angol" tudása a legnagyobb baja, sőt az nem is érdekes. Azért nyomták be, hogy a vérmes Dobrev relatíve nagynak tűnjön. Szívesen segítettem.
2021. aug. 29. 20:40
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Orbán Viktor focizott is, igen, nem hinném, hogy emiatt szégyenkeznie kellene. Sőt, ez inkább erény.

De ha már a végzettséget nézzük: Orbán Viktor az ELTE jogi karán végzett, plusz Oxfordban is tanult egy ideig. Azért Oxfordba nem mindenki jut el.

2021. aug. 29. 20:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

#10, akkor szavazz rám, én is voltam adjunktus, de már docens vagyok, és dolgoztam többfelé is az egyetemi pályám előtt.

(Nem fociztam)

2021. aug. 29. 21:12
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
15. Soros ösztöndíjjal, ha ez is nem szégyelni való ám. Köszönje meg szépen eme billionaire az állami tévében. Aztán el lehet dönteni kinek ki bábja volt vagy van.
2021. aug. 30. 16:18
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Szinte bárkiből lehet adjunktus, neve majd az illetőnek a doktori címmel és a kutatásokkal lesz. Feltételezem, hogy K.G. jó egyetemi tanár volt, de így az ő esetében sem igazán beszélhetünk tudományos karrierről. Két fajta ember marad ott Bsc/Msc után az egyetemen: az aki megszállottan szereti a szakterületét és az, aki nem tud mit kezdeni magával diplomásként. Szinte bárkit felvesznek, de kutatások nélkül ez, hogy adjunktus volt tényleg nem jelent többet, minthogy egyetemi tanár volt/tárgyfelelős.

2021. aug. 30. 16:53
 19/21 anonim válasza:
100%
Orbán egy normális, okos ember, Karácsony meg egy elesett, idióta, akinek még nyelvvizsgája sincs. Ez a mocsok Gergely akar miniszterelnök lenni? Én Orbánt kedvelem, valaki meg Karácsonyt. Valakinek ez valakinek az.
2021. aug. 30. 19:37
 20/21 Andizsuzsi ***** válasza:

"Szociológia szakon.

Pont az, amit büfészaknak hívnak, mert nem lehet vele versenyszférában dolgozni."

És ez mit befolyásol? Egy csomó szakkal nem lehet a versenyszférában dolgozni. Karácsony nem is akar. Az, hogy alkalmas-e országot vezetni, vagy sem, nem azon múlik, hogy milyen diplomája van. (Nem mintha Orbán egy napot is dolgozott volna versenyszférában.)

2021. szept. 1. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!