Karácsony Gergely egyetemi adjunktus volt, Orbán meg egy falusi focista. Miért hezitálnak az emberek, hogy kire szavazzanak?
Igen, az angol tudása és a nevének leírása is azt bizonyítja, hogy Gelygely a legalkalmasabb jelölt.
Vagyis...
Fejezd be a KariGeri-propangadát és menj inkább gyalog, ahogy tanácsolta a vezéred, szánalmas bohóc!
Dobreva mint a huzat le fogja nyomni.
Orbán Viktor focizott is, igen, nem hinném, hogy emiatt szégyenkeznie kellene. Sőt, ez inkább erény.
De ha már a végzettséget nézzük: Orbán Viktor az ELTE jogi karán végzett, plusz Oxfordban is tanult egy ideig. Azért Oxfordba nem mindenki jut el.
#10, akkor szavazz rám, én is voltam adjunktus, de már docens vagyok, és dolgoztam többfelé is az egyetemi pályám előtt.
(Nem fociztam)
Szinte bárkiből lehet adjunktus, neve majd az illetőnek a doktori címmel és a kutatásokkal lesz. Feltételezem, hogy K.G. jó egyetemi tanár volt, de így az ő esetében sem igazán beszélhetünk tudományos karrierről. Két fajta ember marad ott Bsc/Msc után az egyetemen: az aki megszállottan szereti a szakterületét és az, aki nem tud mit kezdeni magával diplomásként. Szinte bárkit felvesznek, de kutatások nélkül ez, hogy adjunktus volt tényleg nem jelent többet, minthogy egyetemi tanár volt/tárgyfelelős.
"Szociológia szakon.
Pont az, amit büfészaknak hívnak, mert nem lehet vele versenyszférában dolgozni."
És ez mit befolyásol? Egy csomó szakkal nem lehet a versenyszférában dolgozni. Karácsony nem is akar. Az, hogy alkalmas-e országot vezetni, vagy sem, nem azon múlik, hogy milyen diplomája van. (Nem mintha Orbán egy napot is dolgozott volna versenyszférában.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!