Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bangó Margit, Ákos vagy Nagy...

Bangó Margit, Ákos vagy Nagy Feró Kossuth-díját tartod indokolatlanabbnak?

Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 17:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézzük, ha a külföldi barátaim előtt fellépnének külön külön mindhárman ezek a kossuthdíjasok akkor melyiknél is égne legjobban a pofám? Ferónál, ez nem vitás.
2021. aug. 29. 18:04
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk úgy, hogy Kossuth neve indokolatlan ebben a kontextusban.
2021. aug. 29. 18:07
 13/15 mindentudó99 ***** válasza:
84%
A hatalmon lévők a saját kedvenceiknek adják. Bajnai a Kispál és a borz zenekar énekesének adott. Mert a kedvenc zenekara volt. Neki se feltétlenül járt pedig én is szeretem a zenéjüket. De hát így megy ez.
2021. aug. 29. 18:12
 14/15 anonim ***** válasza:
49%

A Kossuth-díj megalapítása után évtizedeken át a művészet és a tudomány jelesebb képviselőin kívül esztergályos, vasöntő, vagy szövőnő élmunkások, sztahanovisták is megkapták ezt az elismerést. A gyurcsányista Bangó vagy az orbánista Feró is a saját területén alkotott valami maradandót, én egyiküktől se sajnálom.

(Tátrai Tibusznak pedig már régóta kijárt, én részemről az ő elismerésének örültem leginkább ebben az évben.)

2021. aug. 29. 18:44
 15/15 anonim ***** válasza:
#13 Koncz Zsuzsa az Orbán kormánytól kapott Kossuth-díjat, holott nem nevezhető 0. V. nagy rajongójának.
2021. okt. 27. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!