Melyik pártra kéne így szavaznom?
Ez lesz az első szavazásom, 19 leszek arra.
Kb. ilyen elveim vannak:
-nem akarok iszlám vallású migránsokat, de a keresztényeket beengedném az országba
-támogatom a melegek polgári házasságát és azt, hogy örökbe fogadhadsák azokat a gyerekeket, akiket a heteró párok visszautasítottak
-nem értek egyet az ingatlanárak mesterséges emelésével, él sem tudom képzelni, hogy lesz így valaha saját otthonom
-szeretném, ha a cigánybűnözést felszámolnák (olyan környékén lakom, ahol sajnos túl gyakori).
Röviden migráns ügyben kb. tök mindegy kire szavazol.
Szerintem a migráns téma lerágott csont és komoly bevándorlásra nem lehet számítani, mert kb. minden párt támogatói között többségben vannak azok akik hozzád hasonlóan gondolkoznak.
Max az erről való kommunikáció tudna változni ha nem a Fidesz nyer. (ugyanakkor ahogy anno tök szarul reagált erre az ellenzék én a helyedben lehet tartanék attól hogy egy ehhez hasonló válságnál megint sikerülne nekik szembe menni az emberek akaratával)
Meleg házasság esetében/örökbefogadásnál az ellenzék jobb lehet csak halkan jegyzem meg, hogy nagyon kéne nyerjenek, hogy a Jobbik nélkül is ezeket meg tudják valósítani. (pl. a gyerekvédelmi törvénynél is a Jobbik a Fidesszel szavazott)
Ezt a mesterséges emelést kifejtenéd? Mert ha megnézed akkor kb. Budapest és pár megyei jogú várost leszámítva mindenhol kevesebbet emelkedett az ingatlanár 2010 óta, mint amennyit az átlag kereset. Esetleg utána lehetne nézni, hogy mondjuk szlovákoknál, románoknál mi a helyzet, pedig ott nem volt CSOK. (illetve mondok egy durvát, mi lenne ha lenne családod és akkor te is jogosult lennél kedvezményes hitelre?)
Nyilván ha elhiszed a meséket akkor itt is az ellenzék a te "embered" de van egy olyan érzésem, hogy lényegi változás attól hogy az ellenzék jut kormányra nem lesz az ingatlanpiacon.
Cigánybűnözés esetében szerintem a Fidesz a te pártod. Rengeteg cigányt sikerült munkára bírjanak és a segélyekkel is sokkal kevésbé bőkezűek mint az ellenzék, márpedig csak így lehet szép lassan kezelni a cigány helyzetet ha mind elmennek dolgozni.
Tuti lehetne jobb munkát is végezni csak épp azt 100% hogy nem az ellenzék fogja megoldani.
Ellenzékre
Azonbelül Márki Zay meg a Jobbik. Teljesen klappol a nézeteiddel.
Ja és nem az ellenzék nem akar migránsokat betelepíteni. Ezt ne is hidd el senkinek sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!