Nem kiábrándító, hogy már a neandervölgyi ember is nagyobb jólétben élt nálunk?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy az őskorban, a neandervölgyi ember átlagosan napi 4000 kcalt fogyasztott el. Hideg éghajlaton élt és hatalmas izomtömege volt.
Na most ma a XXI. században, Magyarországon az emberek nagyobb része nem engedheti meg magának anyagilag a napi 4000 kcal-os étrendet.. Nincs rá pénzem, hogy 4000 kcal-t egyek minden nap.
2021. aug. 28. 12:49
1/27 hollófernyiges válasza:
4000 kcal kb fél kiló zsír, ami 600 ft a tescóban. Nem tudom mit dolgozol, de szerintem elérhető áron van.
2/27 anonim válasza:
1 kiló rizs 3600 kcal
370 ft
veszel mellé hagymát
100 ft
meg csirkemájat
450 ft fél kiló
920 ft
de úgyse tudsz ennyit minden nap legyűrni
3/27 anonim válasza:
#1 pont ezt akartam írni, csak zsírszalonnával, minthogy a neandervölgyi nem eperből vitte be azt a kalóriát, hanem levadászott állatok hájából, zsíros belsőszerveiből stb.
4/27 anonim válasza:
Tarts otthon őzeket, nyulakat amiket levághatsz, ültess szeder bokrot, könnyen össze jöhet ma is az a 4000 kalória.
5/27 anonim válasza:
Ha a hülyeség fájna, ordítanál.
6/27 anonim válasza:
Csak azt ne mondd hogy a neandervölgyi vadember nettó 500-ért dolgozott.....
7/27 anonim válasza:
Neander Völgyben nem volt fidesz kormány.
8/27 anonim válasza:
Fél liter napraforgóolaj 4066 kcal. Ennek ára 300-400 forint naponta. Egészségedre!
Szerinted milyen kövér lennél, ha naponta 4000 kalóriát fogyasztanál? Kivéve, ha vájár vagy.
9/27 anonim válasza:
Én szívesen visszarepítenélek abba a korba, hpgy élvezd azt a jólélet, javítani kéne a mostani átlag IQ-t.
10/27 anonim válasza:
Gratulálok a kommentszekciónak, rég láttam, hogy ilyen szépen szétoltottak egy kérdezőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!