Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Fidesz nyer 2022 ben,...

Ha a Fidesz nyer 2022 ben, akkor ennek az országnak lőttek?

Figyelt kérdés
Ahogy telt az idő, egyre aljasabb dolgokat csináltak. Anno Lőrinc volt a legnagyobb durranás, viszont azóta az egyetemek feletti alapítványokba Lőrinc vagyonának a többszörösét kimentették. Majd jött a Fudan, autópálya privatizáció. Ha ezek nyernek jövőre, Magyarországnak annyi?

2021. aug. 27. 21:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%
Magyarországnak valahol 2002 tájékán már lőttek, amikor az MSZP hatalomra került. Bár 2004-ben az EU csatlakozáskor még a Közép-Kelet európai térség élvonalába tartoztunk, azóta csak csúszunk lefelé, ezzel a legendás Orbán kormánnyal pedig rohamosan csúszunk lejjebb és lejjebb. Én személy szerint ingen halvány esélyt látok rá, hogy jövőre leváltsa bárki is őket.
2021. aug. 27. 23:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Magyarországnak a "féregirtó beszéd" óta lőttek!
2021. aug. 28. 00:14
 13/18 anonim ***** válasza:
15%
Nem lesz annyi. Túl fogják feszíteni a húrt az már igaz, de amint ez megtörténik elsöpri őket a népharag, eljön értünk Karácsony Gergely vagy Dobrev Klára, lesz havi 150 ezer Ft, melegházasság és nemváltás 4 éves korban, 50%-os kvóta nőknek vezetői helyeken, férfiaknak este 8-tól kijárási tilalom, szóval normális világ jön le lehet nyugodni.
2021. aug. 28. 04:45
 14/18 anonim ***** válasza:
35%

13

Nem kell kavarni a Sz@rt!

Orbán takarodj!

2021. aug. 28. 07:56
 15/18 anonim ***** válasza:
13: értelmesen is lehetne beszélgetni a dolgokról ilyen értelmetlen fröcsögés helyett
2021. aug. 28. 08:16
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem lőttek itt semminek.

Én még ennyi új nagy értékű autót nem láttam az utcákon mint manapság.

Hol van itt éhezés?

Gyurcsányék alatt azért más volt a helyzet....

2021. aug. 29. 13:48
 17/18 anonim ***** válasza:

16

Annak java része hitelből csillog-villog.

Én a lakótelep parkolójában szoktam mondani a késő este érkezem:

"A fene enné meg ezt a sok szegény magyar embert, hogy mindenkinek két autója van!"

2021. aug. 29. 20:02
 18/18 anonim ***** válasza:
helyesen írva: "ha késő este érkezem"
2021. aug. 29. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!