Karácsony Gergely tényleg hasonlít gyurcsányhoz vagy ez csak a fidesz baloldalt lejárató propagandája?
Édes istenem mennyi barom szerintek ha a kérdező a politika kategóriába írja ki a kérdést mire gondol?
Szerintem arra,hogy a politikai tevekénysegük,hozzállásuk viselkedéssük hasonló e és nem arra, hogy külsőleg hasonlítannak e haeznaljátok a fejeteket miellőtt válaszoltok idióták
Nem ezt mondta. Ezt nem tudom, honnan vetted.
Karácsonynak feltettek egy kérdést, hogy miben különbözik Orbántól, válaszolt háromezer ideológiai, politikai dolgot, és a végét egy tréfás dologgal zárta: ő vékony és magas, Orbán meg alacsony és kövér. Nem tett semmiféle megjegyzést, hogy a vékony és magas az felsőbbrendű, alkalmasabb stb. nem minősített ennek kapcsán, még csak nem is viccelődött a külsejével, csak tréfából megjegyezte, hogy ez is különbség.
A fideszesek meg tolják a műbalhét, és hazudoznak, hogy mit mondott Karácsony, és hogy az milyen felháborító. Hát szerintem sokkal felháborítóbb az, hogy magukat kereszténynek valló emberek milyen álságosak, hogy hazudoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!