Miért utálták ennyire Gyurcsány Ferencet?
Én éltem akkor amikor ő hatalmon volt.
Szóval én tapasztalatból utálom.
Népnyúzó és ez nem túlzás.
Megérdemelte!
Normális esetben még a börtönbüntetést töltené.
Gyurcsány Ferenc meg az őszinteség két külön fogalom.
Ugyanez Orbánnál is igaz.
A válaszok többsége fideszesektől származik. Nem releváns!
Ha azt a tényt veszem figyelembe, hogy orbán mennyit változott rossz irányba 10 év alatt, akkor Gyurcsány változhatott jó irányba!
Szerintem a kezdetektől fogva (öszödi beszéd kiszivárgása) Orbán meg Gyurcsány összejátszik.
Ferinek már nem volt kedve hozzá, Orbánnal már régebb óta ismerték egymást és tudta, hogy neki meg kellene a hatalom; kitalálták, hogy teljesen elhiteltelenítik a baloldalt ami mind a mai napig tart azzal, hogy Feri még mindig ott ül (bár szerintem sokan az ellenzékiek közül is csak a fidesz udvari bohócai).
Ez a szemkilövetőzés meg fideszmédia hype. Nyilván ő utasította a rendőrséget, hogy lőjenek ki szemeket. +Arról azért megfeledkeznek, hogy a rendőrség durvulása előtt egy 30-50 fős csoportosulás eléggé szembement mindazzal ami normálisnak mondható. És mindezt miért is? Mert öszödi beszéd, meg loptak?! Most nem lopnak mi, hanem a magyaroknak adják a pénzt. Végül is igaz, elyachtozzák-, kokózzák egymás között. Csak most a vadállat fradidrukkerek ki vannak elégítve milliárdokkal a csapatuknak, úgyhogy nem csinálnak még egy tv székház ostromot, sőt a vadhajtásokos bede még jól föl is szopja a komplett NER vezérkart annak rendje és módja szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!