Szijjártó Péter méltó utóda lenne Orbán Viktornak?Mikor vezetik be az eurót mint fizetőeszközt Magyarországon?
1. Igen.
2. Mostanában biztos nem. Lehet, soha, mert hamarabb megszűnik, minthogy bevezetnék.
Én szeretem a forintot, nem akarok megválni tőle.
Az euró bukásra van ítélve, ahogy maga az unió is. 2015ben hoztak be 2 millió problémát a meglévő x millió mellé és most megint akarnak az afgán helyzet miatt. Nem voltam valami patent matekból, de még én is kitudom számolni, hogy ismerve a nyugat-európaiak demográfiai adatait, a társadalom elöregedését és ezen idegen elemek szapora életmódját... nem nehéz levonni a konklúziót, hogy ott 30 éven belül nagyon megfog változni az emberek fizimiskája. Tulajdonképpen az ottani baloldali-liberális politikusok lecserélik a lakosságot.
Ezek a kultúra idegen népek tönkre fogják tenni nyugat-európát, ahogy a barbárok tönkretették Rómát. Ez nem gyűlölet beszéd, csak okulás a történelemből.
Szóval visszakanyarodva: éljen a nemzeti fizetőeszköz! Mert minden mindennel összefügg!
1. Mindkettő tűzre való. Ha úgy tetszik “méltó”.
2. Bödőcs megmondta lesz eurónk, az lesz ráírva: rubel…
Ez a két kérdés, hogyan kapcsolódik egymáshoz?
Eurobevezetés vagy nem bevezetés az a Matolcsynak meg a Vargának az asztala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!