Meleg honfitársaink miért tagadják le, hogy létezik meleglobbi?
Nincs ma tv sorozat vagy film ahol ne lenne kötelező egy meleg szereplő, elég a Netflixet bármelyik termékét megnézni. A nyilvánosságban ha bárkire rávetül a homofóbia gyanúja (vagy rásütik), búcsút inthet a karrierjének. Aki multiknál dolgozik tudja, hogy Pride napokat tartanak, és természetesen nem opció a másféle vélemény jelenléte vagy kimaradás a közös buliból. Óriásmultik pénzelik minden évben a mozgalmat, üdítőket, sporttermékeket adnak el velük, csapból is ennek megfelelően ők folynak. Mindez külföldön hatványozottan igaz.
Erre mégis azt mondják, hogy csak a Fidesz csinál belőlük ügyet, mert amúgy olyan csendben lennének hogy a fingot is előbb lehetne meghallani mint őket.
Ez mennyire hihető történet?
"14-16 évesen összeboronálták hittanon egy lánnyal, a vele egykorú nagynénje jóvoltából"
Szerintem ez kimeríti a heteroszexuális molesztálást.
Jaj már te is ezzel jössz 21-es..
A nagyszüleim, szüleim, bátyáim szerettek, nem éltem fizikai vagy szexuális abúzusban, senki se molesztált engem. Sőt még démon se szállt meg... Egy osztálytársammal aki Budapestről jött fiú volt, már ő ideje korán kipróbált mindkét nemmel dolgokat, állítása szerint és ebbe engem is bevont 12-13 évesen. Viszont ha nem lett volna meg bennem a hajlam, ki se próbálom, de nem dugtunk, lightosabb dolgokat csináltunk.
Ezeket a kérdések, tényleg komolyan gondolja valaki?
Én sem lettem hetero, csak azért, mert Orbán Viktor az államfő nettó fszság
#28 Nem gondolom én sem molesztálásnak. Csak túlozva fel akartam hívni a figyelmet a dolog negatív hatására.
"de akkor kényelmesebbnek éreztem azt, hogy ha nem kérdeznek rá a mások által tudni vélt szexualitásomra. Egyszerűbb volt azt mondani, hogy járok a hittanos csoporttársnőmmel..."
Ez a mondat mindent elárul. Jönnek itt olyan dumával, hogy lassan kötelező lesz buzulni... A valóság sajnos pedig az, hogy de, tényleg vannak emberek, akikre a körülmény rákényszeríti a tőle idegen szexuális orientációt (annak látszatát legalábbis)... és ezek mi melegek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!