Szálasi Ferenc hányadik helyen van a magyar történelem legnagyobb személyiségei között?
Figyelt kérdés
Szerintem ő a legnagyobb, mert Hitlerrel együtt megakadályozták a vörös horda terjeszkedését Franciaország és Olaszország felé.2021. aug. 23. 23:15
11/15 anonim válasza:
Utolsó előtti, közvetlenül Rákosi után és Orbán előtt.
13/15 anonim válasza:
Egyetértek veled, Kérdező. Én is nagyon tisztelem Szálasi Ferencet.
14/15 anonim válasza:
Annyira nem volt szerintem már túl nagy jelentősége, 44 végén került hatalomra, ekkor éppeszű ember már nem cserélt volna vele helyet, szinte még sem kezdődött a vezetése, máris felszabadították az országot a Nyilaskereszt alól. Egyébként, ha valaki más lett volna miniszterelnük 44 végén, valamit tehetett volna? Nem nagyon. Kb. akkora jelentőséggel bírt, mint Karl Dönitz rövid "führersége", akinek már csak annyi jutott, hogy feladja.
15/15 anonim válasza:
Az egyik legalja volt Kádár, Rákosi és Kun B. mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!