Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha feltehetnél egy kérdést...

Ha feltehetnél egy kérdést Orbánnak az egész ország előtt nyilvánosan mit kérdeznél?

Figyelt kérdés
Ui.: Tudom, valószínűleg a válaszolók 80%-a eltrollkodja a kérdést, a maradék 20%-ra vagyok kíváncsi. :)
2021. aug. 23. 10:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
19%
Mit eszik egy nap?
2021. aug. 23. 10:35
 2/22 anonim ***** válasza:
32%
Adsz pénzt?
2021. aug. 23. 10:37
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem ül még mindig Gyurcsány és Kuncze a börtönben???
2021. aug. 23. 10:38
 4/22 anonim válasza:
73%
Arra lennék kíváncsi, hogy Ő mit kérdezne az én helyemben a miniszterelnöktől.
2021. aug. 23. 10:38
 5/22 anonim ***** válasza:
57%

Nincs nagy jelentősége, mert ha nem akar válaszolni, akkor kikerülné a kérdést, ahogy szokta.

Esetleg ha vissza lehetne kérdezni mindaddig, amíg egyenes választ nem ad, akkor lenne értelme.

2021. aug. 23. 10:39
 6/22 anonim ***** válasza:
14%
Szép hely Graz?
2021. aug. 23. 10:40
 7/22 anonim ***** válasza:
21%
Milyen lenne az a helyzet amikor úgy látná, hogy nem érdemes tovább az unióban maradnia Magyarországnak és hogy ilyen esetben milyen más szövetségi rendszert képzelnének el helyette, lenne-e rá hajlandósága a mostani ismeretei szerint azoknak akikkel a szövetséget elképzelné?
2021. aug. 23. 10:42
 8/22 anonim ***** válasza:
86%
Hogyan áll az uniós parlamentben az új szövetségesi próbálkozásuk, az új frakció amihez a fidesz csatlakozott?
2021. aug. 23. 10:43
 9/22 anonim ***** válasza:
36%

Lehet, hogy ez egy apró probléma, de én mégis a homoszexualitásról kérdezném. Meleg vagyok és nem akarok választani, hogy kiköltözöm nyugatra, hátrahagyva az országot, a családom, vagy itt maradok és sosem leszek igazán boldog.

Megkérdezném, hogy tisztában van-e azzal, hogy mi is átlagos emberek vagyunk, akiknek vannak érzéseik, álmaik. Elmondanám, hogy milyen fájdalmas átmenni a kamaszkoron úgy, hogy mindenhol csak azt hallod, hogy bárcsak meghalnál, bárcsak elhúznál jó messze, vagy az eddigi legrosszabb, amit hallottam: „Hitler csak félmunkát végzett.” Talán még a végighallgatásuknál is nehezebb ezekre rebbenés nélkül válaszolni, főként, ha ezt azoktól hallod, akiket a legjobban szeretsz. Ezeket pedig mind úgy hallottam, hogy még csak nem is tudják rólam. Nem egyszerű még gyerekként szembesülni azzal, hogy minden, amire vágytál, minden, amit elterveztél örökké csak álom és illúzió marad. Nem lehet családom, nem lehet gyerekem, nem házasodhatok, esélytelen, hogy megtaláljam életem szerelmét és meg kell elégednem azzal, hogy élem a nyomorúságos életem, közben hallgatva a mindenhonnan érkező szidalmazást.

2021. aug. 23. 10:44
 10/22 anonim ***** válasza:
37%
#9 Miért Orbántól akarsz ilyeneket kérdezni, miért nem a jobbiktól aki éppen szövetségben van a többi ballibes párttal és akik így viselkednek? Mi köze Orbánnak ahhoz a sok hülyéhez?
2021. aug. 23. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!