Mi problémája van most sok embernek az Augusztus 20. - ai tüzijátékkal?
Augusztus 20.-án az államalapítást ünnepeljük.
A liberális körökben pedig szentségtörés bármi ami a hazafiságot vagy a hazaszeretetet szolgálja.
Ezért automatikusan csakis rossz és teljes pénzkidobás lehet egy ilyen ünnep.
1. Én évek óta nem nézem. Most egész évben bármikor bárki használhat 1-es és 2-es besorolású pirotechnikai eszközt, és 3-ast rendezvényeken is lehet (nem volt mindig így), egy kis településen nem tűnik fel, de mondjuk Budapesten - a pandémiától eltekintve - ha csak egy van minden hétvégén, az már zavaró.
2. Van modernebb alternatíva, ami ugyanúgy látványos.
3. Az idei ünnep egy hatalmas giccses rongyrázás volt (az arany Szent Isvtán szobor röhej), és kb. arról szólt, hogy végre kiszabadulhatunk (ennek szerintem meglesz még a böjtje). Én nem járok cukrászdába, évente csak az országtortá(ka)t veszem meg. Most nem mentem végig a Várkert Bazáron szétnézni, soha ennyien nem voltak még, mint most, megvettem a tortát, a szüleimnek is, meg egy Szent István napi kenyeret (azok a sorok meglepően jól haladtak), ezek a rendezvényterület szélén voltak, úgyhogy nem kellett nagyon bemenni, aztán mentem hazafelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!