Az Mszp miért mindig csak a megfélemlítéssel kapányol?
MI van? Milyen megfélemlítéssel? Miért a Fidesz mivel kampányol? Szerinted különben? Kötve hiszem.
Ha a megfélemlítés szót valakire is lehetne jellemezni, az a Fidesz.
Az MSZP mindig is a rettegésre játszott. Ebben volt tökéletes partnere a hivatalos félelemben élő SZDSZ.
Hiába na, MSZP-MSZMP még az ő köreikben is mindegy, volt mit örökölni.
Az mszp történelmi vereséget fog elszenvedni az önkormányzati választáson is!
Egy haldokló párt, amelyet Gyurcsány tevékenysége indított el az oszlásnak. Nem hiába Szili Katalin már nem kér a bűncselekményektől hemzsegő pártból, ezért alapít új pártot.
a jobbik meg más pártok szidásával.. na?
minap kaptam levelet az itteni polgármester jelöltröl (fizika tanárom) , jobbikos, a levélben nem tudtam meg hogy miért kéne rá szavaznom, egyedül arról volt szó hogy a többire mért ne ..még nem láttam egy értelmes kampányt se egy oldal részéről se.. csak az a baj h én ezzel tisztába vagyok, sokan meg csak azt hiszik h az ö pártjuk a szent és jó.
Gyerekek a Fidesz egész kampánya csak a szidalmazáson és a mesénn szólt, ép elmés programja nem volt mese volt mégis mindenki bedőlt nekik
Bár talán kezdenek ébredezni a népek...
3 nap altt hányták össze a 29 pontot akkor már ugye le is kellett volna valamit rakni az asztalra...
Akkor most miről is van szó?
MSZP a Fideszhez képest kis pista volt...
Többet tettek 3 hónap alatt,mint MSzP 8 év alatt.Csak egy
legény volt köztük ,aki szembeszállt velük.A magyar embert
ne becsüld le,tudjuk és tudtuk kit válaszunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!