Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha 2022-ben megbukna a Fidesz,...

Ha 2022-ben megbukna a Fidesz, akkor ki hagyna szarabb országot maga után, Orbán vagy Gyurcsány?

Figyelt kérdés

Az államadósság, az infláció, a lakossági eladósodás, súlyosabb most mint Gyurcsány lemondása idején volt. A valódi munkanélküliség is minden valószínűséggel súlyosabb, csak a statisztikamutyi elfedi azt. Pedig még hivatalosan nincs is válság. Mi lesz ha tényleg gazdasági világválság lesz? Mi lesz a moratóriumfeloldás után?

Összességében ki hagy maga után nagyobb mocskot? Ami majd a következő kormányra zúdul.

2021. aug. 22. 16:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Én is voltam munkanélküli 6-7 hónapig, a kutya sem számított bele a statisztikákba, a kutyát sem érdekeltem tulajdonképpen.

Azon kívül rosszul tudod, a nem 3. legbővülőbb, hanem a 3. legtöbbet esett vissza a gazdaságunk az Orbán időszak és a covid alatt.

2021. aug. 22. 16:40
 12/21 anonim ***** válasza:
75%

Te aztán tudod kit számítanak bele a statisztikába :D Nem úgy megy ez, hogy odamennek és megkérdezik dolgozol e hanem látják, hogy te pl. a munkakerülő lumpenek közé tartozol így a munkanélküli statisztikát nyomod felfele jó ellenzékiként.

Nem véletlen vagy ellenzéki, saját életedért nem teszel hanem a kormánytól várod, de majd jön a hidegzuhany mert a Gyurcsány kormány se fog alád tenni mindent. Max kicsit hosszabb ideig tudsz majd lébecolni a munkanélküli segélyen.

Aki 6-7 hónapig nem dolgozik mai piaci körülmények között annak büdös a munka.

2021. aug. 22. 16:45
 13/21 árokpart ***** válasza:
0%
12-es Nem mindenki él ám városban. A másik meg, hogy a Fidesz azt ígérta ám 2010-ben, hogy olyan lesz mint 1998-2002 közötti kormányzása idején, hogy mindenki a végzettségének és szakmájának megfelelő munkahelyet nyújt, meg nem összeszerelő üzemeket, hanem magyar ipart és mezőgazdaságot.
2021. aug. 22. 18:35
 14/21 árokpart ***** válasza:
A másik meg, hogy hogyan merészelsz te bárkit ismeretlenül becsmérelni, minősíteni. Szerencséd,h ogy névtelen ez a fórum mert a kérdező jól feljelenthetne.
2021. aug. 22. 18:38
 15/21 árokpart ***** válasza:
0%
12-es Meg tudod öregem. Inkább megyek el Thaiföldre vagy valamelyik offshore országba élni az életemet minthogy ilyen emberek között éljek. Meg is érdemlitek a szánalmas vezéretekkel együtt.
2021. aug. 22. 18:45
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Hajrá, minél hamarabb indulj

2021. aug. 22. 18:59
 17/21 anonim ***** válasza:

12!

Arcból nyugodtan visszavehetsz! Gondolom nem a vendéglátásban dolgozol…

2021. aug. 22. 19:23
 18/21 anonim ***** válasza:

15 - ös, ha valami annyira sz4r Neked, akkor nem picsogni kell, hanem tenni, küzdeni ellene! 16 éves vagyok, mégis például ha nem értek valamit matekból, nem bőgök, hogy nem fogom megérteni és szarok bele a jövőmbe, hanem segitséget kérek mástól, vagy többször átismétlem. De amekkora fotelharcos vagy, el tudom képzelni, hogy Én többet tettem már a hazámért, mint Te tettél, ha ennyire nem akarsz "ilyen emberek közt élni".

Ja, és nem vagyok se Fideszes, se baloldali, mielőtt hozzám vágnád.

2021. aug. 23. 20:49
 19/21 árokpart ***** válasza:
18-as Pontosan úgy-úgy. Maradjál szépen a matek leckédnél és ne szóljál bele a felnőttek dolgába és főleg ne minősítsél, mert szinte a való életről semmitsem tudsz, csak amit a tanítónéni mondott. Hidd el 43 évesen egy kicsikét nagyobb a rálátásom a világra mint neked.
2021. aug. 23. 21:54
 20/21 anonim ***** válasza:

18!

Te nem volt még krízishelyzetben. Nem tudod, milyen az, mikor kihúzzák alólad a talajt, mikor nem csak magadét vagy felelős. Jó, hogy van benned ambíció, akarat. Az mindíg jól jön. Én is ilyen vagyok, de nem nézek le senkit amiatt, mert neki nem mennek úgy dolgai. Sokat kell még tanulnod az életről…

45/F

2021. aug. 23. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!