Ha 2022-ben megbukna a Fidesz, akkor ki hagyna szarabb országot maga után, Orbán vagy Gyurcsány?
Az államadósság, az infláció, a lakossági eladósodás, súlyosabb most mint Gyurcsány lemondása idején volt. A valódi munkanélküliség is minden valószínűséggel súlyosabb, csak a statisztikamutyi elfedi azt. Pedig még hivatalosan nincs is válság. Mi lesz ha tényleg gazdasági világválság lesz? Mi lesz a moratóriumfeloldás után?
Összességében ki hagy maga után nagyobb mocskot? Ami majd a következő kormányra zúdul.
Én is voltam munkanélküli 6-7 hónapig, a kutya sem számított bele a statisztikákba, a kutyát sem érdekeltem tulajdonképpen.
Azon kívül rosszul tudod, a nem 3. legbővülőbb, hanem a 3. legtöbbet esett vissza a gazdaságunk az Orbán időszak és a covid alatt.
Te aztán tudod kit számítanak bele a statisztikába :D Nem úgy megy ez, hogy odamennek és megkérdezik dolgozol e hanem látják, hogy te pl. a munkakerülő lumpenek közé tartozol így a munkanélküli statisztikát nyomod felfele jó ellenzékiként.
Nem véletlen vagy ellenzéki, saját életedért nem teszel hanem a kormánytól várod, de majd jön a hidegzuhany mert a Gyurcsány kormány se fog alád tenni mindent. Max kicsit hosszabb ideig tudsz majd lébecolni a munkanélküli segélyen.
Aki 6-7 hónapig nem dolgozik mai piaci körülmények között annak büdös a munka.
Hajrá, minél hamarabb indulj
12!
Arcból nyugodtan visszavehetsz! Gondolom nem a vendéglátásban dolgozol…
15 - ös, ha valami annyira sz4r Neked, akkor nem picsogni kell, hanem tenni, küzdeni ellene! 16 éves vagyok, mégis például ha nem értek valamit matekból, nem bőgök, hogy nem fogom megérteni és szarok bele a jövőmbe, hanem segitséget kérek mástól, vagy többször átismétlem. De amekkora fotelharcos vagy, el tudom képzelni, hogy Én többet tettem már a hazámért, mint Te tettél, ha ennyire nem akarsz "ilyen emberek közt élni".
Ja, és nem vagyok se Fideszes, se baloldali, mielőtt hozzám vágnád.
18!
Te nem volt még krízishelyzetben. Nem tudod, milyen az, mikor kihúzzák alólad a talajt, mikor nem csak magadét vagy felelős. Jó, hogy van benned ambíció, akarat. Az mindíg jól jön. Én is ilyen vagyok, de nem nézek le senkit amiatt, mert neki nem mennek úgy dolgai. Sokat kell még tanulnod az életről…
45/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!