Az ellenzék mikor kér bocsánatot az alaptalan Pegasus-ügy vádaskodásaiért?
Ömmm, talán majd, ha a Fidesz bizonyítja, hogy hamisak az állítások?
A Fideszes képviselők nem mentek el azon bizottság ülésére, ahol ezt tisztázni lehetne, ezzel blokkolva a bizottság munkáját és megakadályozva a helyzet tisztázását.
A Fidesznél pattog a labda, nála van minden szükséges bizonyíték, hogy tisztára mossa magát, ha ártatlan. Mégse teszi. Számodra ez mire utal? Hogy nem történt semmi?
Bizonyítsák, hogy nem bűnösök? Ez nem fordítva kellene menjen?
13
Még mondani sem merik, hogy biztosan nem történt ilyen :D
MAx azt nyilatkozzák, hogy ők ilyenről nem tudnak.
Kerülgetik a kását :D
Ártatlanság vélelme megvan?
Az ellenzéknek kellene bizonyítani. Nem tudták, mert hazugság. Inkább elengedték és elsomfordáltak mielőtt még jobban beégnek
A bizonyítékok ott vannak a Fidesz kezében. Államtitkok, ahhoz hogy ezekbe belenézhessenek az ellenzéki képviselők és bizonyítani tudják, össze kell hívni a nemzetbiztonsági bizottságot. Ezt meg is tették. A fidesz a távolmaradásával blokkolta a bizottság munkáját. Na vajon miért?
Ha én hallottam, ahogyan a szomszéd feldarabolja a nejét a pincébe, akkor ennek bizonyításához le kell menni a pincébe. Ha a szomszéd nem enged le senkit a pincébe, akkor tekintsük ártatlannak, mivel így csak közvetett bizonyítékok vannak?
A neje eltűnt, ez indok a nyomozásra. Az viszont, hogy ilyen Szabó Tímeáknak, akik amerikai ügynökként dolgoztak korábban, államtitkokat mutogassanak, hát én sem tenném.
#18 Ha azt állítod, hogy a legszigorúbb nemzetbiztonsági átvilágításon átesett, megválasztott országgyűlési képviselő, aki ott ülhet abban a bizottságban, számára nem lehet megmutatni államtitkokat, illetve nem kérdezheti ezekkel kapcsolatban Pintért, akkor ezzel a titkosszolgálat átvilágítását minősíted.
Ha az nem jó, akkor azon kell változtatni, de nem a kormány számonkérhetőségét megszüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!