Bevezethetik újból az online oktatást még idén szerintetek?
Így van. Én már MSc-n vagyok, levelezőre nem volt lehetőségem jelentkezni, távol is tanulok a szeretteimtől. Nekem így bejött az online oktatás, nem zavarna, ha megint az lenne.
De általános-, középiskolás és egyetem BSc-s koromban imádtam bejárni. Ismerkedtem, barátkoztam, hülyültem. Persze ilyen nyitott természetű voltam, ez kellett is.
Igen, ahogy a többi idióta korlátozás is vissza fog jönni amik pl 2020 március-június,+ 2020 november-2021 május végéig érvényben voltak. Online oktatás, vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek, könyvtárak, mozik, múzeumok, színházak bezárása, önkormányzatok szivatása-ingyen parkolás, szájkosár, kijárási tilalom... Megint sokan el fogják veszteni a munkájukat harmadszor is 2 éven belül- nulla érdemi segítség mellett, vagy drasztikus fizetéscsökkentés.:(
Ez a kormány NEM fogja betartani azt az ígéretet, hogy nem lesznek bezárások. Kizárt dolognak tartom.
Az oltás szart se ér, mindenhol szigorítanak. Kíváncsi leszek mikor jönnek rá, hogy így minden ország gazdasága csődbe fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!