Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergely és az...

Karácsony Gergely és az Ellenzéki Összefogás miért titkolja, hogy szándékukban áll befogadni a migránsokat?

Figyelt kérdés
2021. aug. 21. 20:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

#20 Igen, így van, ezek nem alapvető jogok

Pont ez a lényeg, hogy ezen felül semmi másban nincsenek korlátozva és mégis megy a támadás a kormány, az ország ellen.

2021. aug. 24. 09:13
 22/28 Andizsuzsi ***** válasza:
40%

"Csakhogy SZERINTETEK az az alapvető joga sérül a magyar határon a migránsoknak, hogy bejöhessenek azonosítás meg papírok nélkül kedvükre"

Nem, szerintünk sem alapvető jog bemenni bármelyik országba azonosítás nélkül. Szerintem alapvető jog lenne például, hogy amíg a menedékkérő eljárásuk le nem zajlik, és nem hagyhatják el a menkülttábort/tranzitzónát, addig az alapvető élelmiszert és orvosi ellátást megkapják. Van ismerősöm, aki a határon szolgál. Mesélte nekem nagy vigyorral, hogy milyen jó móka a "majmokat visszalökni" a határ túloldalára. Nekem nem volt vicces.

2021. aug. 24. 10:10
 23/28 anonim ***** válasza:

22.

A határvédelem lényege, hogy a majmokat visszarugdossa.

Ezért határvédelem a nevük és nem bevándorló beengedők.

A magyarok érdekei az elsődlegesek, nem a migránsoké.

2021. aug. 24. 10:14
 24/28 anonim ***** válasza:

#22 Az, hogy "visszalökik" a határon azokat akik átmásztak a kerítésen, vagyis egyértelműen illegális határátlépők, annak semmi köze ahhoz, hogy milyen ellátást kapnak azok akik menedékkérelem elbírálása alatt vannak egy táborban. Sehol nem tudsz olyat felmutatni, hogy ne kaptak volna megfelelő ellátást azok akiknek éppen elbírálás alatt volt a kérelme. A tranzitzóna lényege is ez volt, hogy napi 5-szöri ellátást és szállást is biztosítottak nekik AMÍG a kérelmüket elbírálták. UTÁNA, amikor megszületett a döntés arról hogy NEM kapnak menedéket, onnantól mire fel kellett volna őket a MAGYAR kormánynak, államnak ellátnia, mikor a határ MÁSIK OLDALÁN életek éppen?

Miért nem a szerbeken kéred számon, hogy a náluk tartózkodó "menekülteknek" miért nincsen ellátása?

2021. aug. 24. 10:17
 25/28 anonim ***** válasza:
24: nem tud felmutatni, csak millió cikk jelent meg a témában, és a TASZ is tett erről jelentést'D
2021. aug. 24. 14:56
 26/28 anonim ***** válasza:
#25 Nem igaz. Azokban is az volt, hogy MIUTÁN megkapták a végzést a döntésről, hogy nem kapnak menedékjogot, utána nem kaptak ellátást.
2021. aug. 24. 16:28
 27/28 anonim ***** válasza:
26: olvass utána kérlek, ne nekem kelljen cikkeket linkelgetni.
2021. aug. 25. 13:06
 28/28 anonim ***** válasza:
#27 Pont ez az hogy én utána olvastam.
2021. aug. 25. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!