Mégis tartanak Magyarországon lmbt érzékenyítő tréningeket?
Egy ilyen "tréningen" átesett diák hozta nyilvánosságra.
Egyébként, ahova én jártam gimnáziumba, ott is volt, sok szülő viszont felhasznált egy napot és igazolta a gyermek távollétét.
Sokaknak fogalma sincs,hogy milyen "érdekes" pedagógusok léteznek.
Velünk az angoltanár ordítozott, mert egy feladatnál a négereket Afrikához kötöttük.
csak két részlet a linkeden levő cikkből:
"„Folytattuk a Melegség és megismerés foglalkozások (MM órák) tartását középiskolákban, felsőoktatási intézményekben és a civil szférában. 2013 októberétől 2014 végéig összesen 19 intézményben 44 foglalkozást tartottunk, amellyel több mint ezer fiatalt értünk el”"
"A második képen két – a gyerekeknek kiosztott – szituációs gyakorlat szerepel:
„Tomi 16 éves, két apukájával él (Ödön és Ernő). Egy nap azzal megy haza, hogy az iskolában a többiek azzal csúfolták, hogy »b@zik a szülei«. Játsszátok el a beszélgetést a szülőkkel.”
„Magdaléna 16 éves transzlány. A tornaórához a lányöltözőben szeretne átöltözni, de vannak lányok, akik tiltakoznak ez ellen. Játsszátok el a jelenetet.”"
Szóval már 2013-2014 között elértek 19 iskolát, azóta pedig eltelt már 7 év. Ezeknek meg képe a szemünkbe hazudni, hogy nem történik semmiféle propaganda az iskolákban és Magyarországon nem is akar ilyet tenni senki.
Amúgy a szituációs gyakorlatokhoz is 2 megjegyzés: akinek 2 férfi a szülője, annak nincs oka azon megsértődni ha valaki azt mondja neki, hogy "»b@zik a szülei«". Mert azok. Ez kb. olyan, mintha az én gyerekemnek bántó lett volna ha megjegyzik az iskolatárasi, hogy "figyelj, anyád lefekszik apáddal".
Azt meg végképp nem értem mi ez a kérdés a 16 éves lányok öltözőjével kapcsolatban. A transz lány=fiú. Ha az én 16 éves lányom öltözőjében egy fiú akarna öltözni, abból balhé lenne. És nem én lennék az első aki nyakon ragadva penderítené ki még az épületből is a "transzlányt", hanem a lányom barátja. de biztosra veszem hogy ezen a tréningen pont azt próbálták a fiataloknak beadni, hogy ilyenkor a lányokat nem kell és nem is szabad megvédeni, csak fogadják el hogy egy fiú bemehet a lányok közé az öltözőbe.
#11 Szánalmas ez az erőlködésed, és ilyenkor mindenki látja mennyire nincs semmid csak köpködni tudsz. Tényleg 16 éves a lányom, igaz hogy már csak pár hétig. Segítek: születésnapja lesz és onnantól 17 éves, mert ilyen szerény agyállománnyal nem értenéd.
Aki azt hiszi hogy csak 1 embernek lehet "két és fél pipája" a gyakorin a válaszolók között és mindig ugyanattól kap választ, attól sokat nem lehet várni.
Amúgy TE mit csinálsz, hogy napi 18 órában látod a gyakori válaszait? TE nagyon ráérsz ezek szerint.
Tehát, az 1. példában ott van, hogy a gyereket csúfolták. Innentől mindegy, mit mondtak, ez a szituáció lényege.
2. példában pedig semmilyen kérdés nincs. Véleményeket kell ütköztetni a probléma kapcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!