Most hogy Nagy Feró, a nemzet csótánya is Kossuth-díjat kapott, sokan vissza fogják adni a díjat.Elvesztette így a díj a jelentőségét?
Figyelt kérdés
2021. aug. 21. 14:11
21/25 Muráti Emőke 77 válasza:
Mi az ami még nem veszítette el ezek alatt a jelentőségét???
22/25 anonim válasza:
Nekem is túlzásnak tűnik Nagy Ferónak adni a Kossuth-díjat, pedig Fideszes vagyok. Mondjuk én nem ismertem a munkásságát. Most elolvastam az életrajzát. Nem tudtam pl. hogy színházban sokat játszott és azt sem, hogy 1989-ben Állami Ifjúsági Díjban részesült. A rendszerváltáskor köztársasági elnöknek akarták választani.
23/25 anonim válasza:
#23 A kulcs ebben ez: "Mondjuk én nem ismertem a munkásságát. "
Akik döntöttek a díjról azok meg ismerik és tudják hogy Feró nem csak a Beatrice énekese volt, hanem ennél mérföldekkel többet tett le az asztalra.
Megérdemelte a díjat.
24/25 anonim válasza:
23: Ja, benyalt mindenkinek, aki épp vezette az országot, ideológiára való tekintet nélkül.
25/25 anonim válasza:
Szánalmas vén majom. Jól gondolta, ha benyal orbánnak tövig, biztosan részesül valami elismerésben.
Viszont Lovász Lászlót nem értem! Mosolyogva veszi át a Kossuth díjat! Azok után, hogy megszopatták de rendesen, minimum el kellett volna határolódni ettől a kitüntetéstől!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!