Jó lesz a Fidesznek ha Gyurcsányné nyeri az előválasztást?
Valszeg igen, mert megosztó a személyisége.
Jakabnak annyi a mentsége, hogy ő jött valahonnan, nem pedig összeházasodott egy oligarchiával,hogy együtt még többet tudjanak harácsolni.
Mindegyik jó. Dobrev Gyurcsány miatt, Jakab egy bohóc és elveit feladó áruló, Karácsony meg egy pojáca aki egyértelműen kézi kapcsolással van mükődtetve a DK által már most a főváros élén is..
Az ellenzéki birkáknak természetesen mindegy melyik nyer mert csak az Orbán fóbia fűti őket, de értelmes ember semelyikre nem szavazna.
Rosszul látod:
Gyurcsány azért házasodott be a Dobrev-Apró klánba, hogy oligarcha lehessen és kivegye a részét a harácsolásból.
A Dobrev-Apró klán ekkora már túl van 56-on, a Minerál Impexen, és a privatizáción.
4#
Dobrevval a 90-es évek közepén kötött házasságot.Gyurcsánynak már akkor volt mit a tejbe aprítania,hiszen az első privatizációs hullámon túl volt az ország.Ő MSZMP tag volt
Akkor szerezte a mosonmagyaróvári érdekeltségeit.
Plusz, a Horn kormány tolta rendesen a cégeit, úgy, ahogy Orbiék tolják most Lölöéket.
X5
Igazad van!
A privatizációnak a kellős közepén voltak.
Azóta túl vannak a privatizáción is, a 4es metró 175 milliárdján, és a 6os 7es M0 autópályák lenyúlásain.
Igazad van!
molnarmarcell, te ugye még iskolás vagy , vagy mamahoteles munkakerülő?
Süt a hozzászólásaidból, hogy fingod sincs a valóéletről
Igen, otthon lakom anyukámmal, ő tart el, szóval az én életem nyilván nem valós, csak virtuális.
De nekem is van egy valós szavazatom. Győzz meg :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!