Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem volt Orbán Viktoros...

Miért nem volt Orbán Viktoros szobor is, hiszen Ő a második államalapítónk?

Figyelt kérdés
Orbán Viktor a teljes megsemmisülés (gyurcsány) után támasztotta fel az országot. Nélküle most nem létezne Magyarország, mert gyurcsány elpusztította volna. Orbán Viktor megmentette hazánkat, ezért Ő a legnagyobb magyar!
2021. aug. 20. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Majd a halála után fog kapni.
2021. aug. 20. 22:51
 2/9 Norbán ***** válasza:
69%
azaz a Kacsamesék után :D
2021. aug. 20. 22:58
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

én úgy emlékszem, hogy volt orbán szobor, de dopeman ledöntötte, majd letörte a fejét aztán focizott vele.

vagy valami ilyesmi volt.

aztán akkora nagy szája lett, hogy a fidesz megvette és azóta már full fidesz dumákat nyomat.

2021. aug. 20. 23:02
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Remélem álló dákója lesz az Orbán szobornak, mert minden nap szopkodni szeretném, ugyanis szerelmes vagyok Orbán Viktorba.💘

Gyula, 43, ősalkoholista

2021. aug. 20. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Úgy érted hogy orbán az állampusztítónk,ugye?
2021. aug. 20. 23:35
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Amiért Hitlernek, Mussolininek, Sztálinnak meg ezeknek se nagyon van szobra, kártékony, tudatosan romboló kényuraknak nem igazán szokás szobrot állítani, azt azok kapnak akik értékelhető életművet hagytak hátra, nem pusztítottak és loptak ész nélkül.
2021. aug. 21. 00:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Dehogynincs:

[link]

2021. aug. 21. 01:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy liberális trollkodás, de:

- Egy vezető sem hasonlítható ahhoz, aki megteremtette egy ezer éves ország alapjait (Szent István), de egy uralkodó (még ő sem) hasonlítható azzal, aki megtudta szervezni a magyarok áthozatalát Ázsiából Európa szívébe (Árpád, Álmos).

- Nagyon jó, hogy Orbán legyőzte Gyurcsányt, mert ezzel megmentette az országot a további pusztulástól - ezzel egyet értek.

- Ha utálunk is valakit, a nevét nagy betűvel írjuk. Ez a kicsi "gy"-zés nagyon gyerekes, ha pedig egy liberális trollkodás, akkor még szánalmas is.

2021. aug. 21. 07:58
 9/9 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
Elviccelitek ti ezt, de a mi Viktorunk valóságos megmentő. A válság hamvaiból építette fel a virágzó Magyar Birodalmat. Én szavazok rájuk 2022 ben és 2030 ra beérjük Ausztriát is, ez 100%.
2021. aug. 21. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!