Mi a véleményetek a Volner pártról?
Figyelt kérdés
Én még csak most kezdek vele ismerkedni.2021. aug. 20. 14:23
1/11 anonim válasza:
Siess, mert szerintem nemsokára eltűnik.
2/11 anonim válasza:
Lépj be, és csak veled 50%-al fog nőni a párttagok létszáma.
3/11 anonim válasza:
Hát jó nagy párt, kemény egy tagja és egy szimpatizánsa van, de ez még mindig csak kettő, aki valamennyire kötődik a párthoz.
5/11 A kérdező kommentje:
[link] Szoktam nézni a videóit néhányat nagyon sokan dislikeolnak mint pl ezt is. Aki kimondja az igazat és nemzeti nézetei vannak azt dislikeolni kell és az itteni internetes oldalakon mint ez lepontozni.
2021. aug. 21. 09:10
6/11 anonim válasza:
Nem azért diszlájkolják, mert igazat mond, hanem azért, mert komolyan vehetetlen dolgokat mond. Még anno azt mondta valamire, hogy majd kiviszi a betyársereget, és még aznap mondta a betyársereg vezetője, hogy ők teljesen függetlenek Volnertől, nem úgy táncolnak, ahogy ő fütyül.
7/11 anonim válasza:
Egy újabb röhejes fideszbérenc képződmény.
8/11 A kérdező kommentje:
Aminek jobboldali gondolkozása van az egyből Fidesz? Akkor minden baloldali meg DK utánzat azaz Gyurcsány? :D
2021. dec. 30. 07:07
9/11 anonim válasza:
07:07: kivel szavaz együtt következetesen?
Egyébként pedig: [link]
10/11 anonim válasza:
Fél évig birták :D
Nyilván egy megtért "ellenzékit" csak komolyan lehetett venni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!