Mi a Fidesz népszerűségének a titka?
"Mi a Fidesz népszerűségének a titka?"
Siker ... penz ... csillogas ... :)
"aki nem dolgozik, ne is egyék"
Ezt a fidesz úgy fogalmazza meg,hogy:
Aki nem dolgozik,nem is kap segélyt..
De végülis ugyan ott vagyunk,csak más a szöveg..
Orbán és parazitáinak titka az emberi tudatlanság és az érzelmek panipulálása, pszichológiája, illetve az előző rendszer(Kádár) agymosása.
Orbán pontosan ismeri a nép azon csoportját, akinek a fejében Kádár János, óriási pusztítást végzett!
Korrupt, buta, tanulatlan, primitív, gyerek agyú, ingyenélő szavazó réteg, amilyen a fidesz maga.
Neki elég a szavazó réteg 30%-a, mert tudja, hogy a többi bizonytalan.
Tök egyszerű a nagy titok:
-Ha a magyarok nem akarnak migránsokat, akkor nem erőltetik ránk
-Ha a magyarok nem akarnak kötelező LMBTQP érzékenyítést, akkor nem erőltetik ránk
-Ha valaki megéli bármilyen formában a magyarságát MAGYARORSZÁGON, akkor nem gúnyolódnak rajta
-Ha valaki családot alapít, akkor nem kötnek belé mint az ellenzékiek: "A Föld így is túl van népesedve, és egy hülye bunkó vagy, ha családot alapítasz."
Ennyi a titok.
Az én anyagi helyzetem 2005 körül kezdett esni,mit esni? Zuhanni.
2016 óta javul, már lassan jobb, mint 16 éve.
Tehát a felnőtt életem fele került az "elkúrtuk" hatálya alá.
Nem szeretnék még egy olyat.
" Ha valaki családot alapít, akkor nem kötnek belé mint az ellenzékiek: "A Föld így is túl van népesedve, és egy hülye bunkó vagy, ha családot alapítasz "
Ez már megint honnan jött ?
Vagy a kicsavart szókiforgatós félreértetős fake hírgyártó állami médiában hangzott el ?
"Ez már megint honnan jött ?"
Olvass hozzászólásokat a facen. Rengeteg ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!