Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mitől "nemzeti" a Nemzeti...

Mitől "nemzeti" a Nemzeti Dohánybolt?

Figyelt kérdés
Most komolyan. Csak én nem értem? Miért nincs mondjuk nemzeti cukrászda, nemzeti nyilvános wc, nemzeti újságosbódé, nemzeti életfogytiglan, nemzeti szemüvegbolt, stb.

2021. aug. 20. 00:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
A mutyi miatt, hogy régi trafikosokat kisemmiztek, aztán a saját retyerutyjájuknak adták oda a dohányboltnyitás jogát. Inkább NERzeti Dohánybolt, mint nemzeti...
2021. aug. 20. 06:42
 12/16 Fsms ***** válasza:
83%
A nemzet nagyjainak és csatlósainak termeli a profitot.
2021. aug. 20. 07:02
 13/16 anonim ***** válasza:
64%

Ez a nemzeti olyan béna egy szöveg..

A Magyar Köztársaság is sokkal jobban hangzott,mint ez a Nemzet...

Ez a nemzés olyan lealacsonyító szó,,mondhatnánk azt is ,hogy "Magyar Szaporulat"

Szaporulati Dohánybolt..

Magyar Szaporulati bank..

2021. aug. 20. 09:08
 14/16 anonim ***** válasza:
49%

Mert az "állami" már leszerepelt.

De az angolokat is b@szohathadnád, hogy miért National Galery, miért nem State Galery.

2021. aug. 20. 09:38
 15/16 anonim ***** válasza:
56%

Attól, hogy az egész nemzetet megnyomorítja.

Aki szívja a dohányt, egészségkárosodást szenved el.

Akik elviselik a neveletlen dohányosok viselkedését, azok is bosszankodnak. A dohányos a környezetének életminőségére is káros hatással van, mert a szenvedélyére csak úgy lehet kikanyarintani az anyagi eszközöket, ha azt valakitől elveszi. Külön terheli az egészségügyi ellátást, a TB-t és a nyugdíjrendszerre is kihatással van a szenvedély. Előbb, illetve súlyosabban betegednek meg, előbb válnak keresőképtelenné, kevesebbet, illetve kevesebb ideig fizetnek a közösbe - általában - mint azok, akik nem hódolnak a szenvedélynek. Dolgos kormányunk ezzel emeli nemzetünk nívóját.

2021. aug. 20. 12:16
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

#15, én sokat cigizek, régóta.

Szerintem már ezzel több adót fizettem, mint te fogsz valaha.

De attól még káros,azt én vitatom, csak rühellem a hittérítőket.

Bocs

2021. aug. 20. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!